#Kampklar

Nina Rossing Vigmostad & Bjørke 2019 6 anmeldelser

Etter en fotballkamp der Anja må dele ut rødt kort til bortelagets store stjerne, våkner hun til trusler og netthets. Før var dagene fylt med venner, skole, fotball og forelskelser, men nå overskygges alt brått av kampen for å stå Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

bendik

Dritt Dommer

Skrevet av 23. oktober 2019 av bendik på Kråkerøy ungdomsskole

Dritt dommer
Melding på melding tikker inn, ikke åpne dem tenker du, for hvis du gjør det blir du bare slått hardere ned.

I boken «#kampklar» av Nina Rossing for vi innblikk i livet til Anja og hvor forferdelig hun får det av hets og nettroll. Så ille å gi et rødt kort, forferdelige foreldre som burde skamme seg og en trussel: «Du skal voldtas». Hva skjer med den trusselen egentlig? Kommer det til å skje? Eller er det bare en tom trussel? Det er spørsmålet, skal man bare la det gå eller ha frykten i seg hele tiden?

Jeg synes at boken var en fin bok som tokk for seg hvor ille man kan få det av hets og nettroll. Jeg likte hvordan forfatteren skrev, hun fikk boken til å virke ekte og jeg følte det som om jeg var der inne i boken med personene. Det var lite feil å finne, men jeg likte ikke at man ikke fikk vite hva de personene som banka henne opp gjorde det for og hvorfor Emilio plutselig var snill.
Jeg anbefaler boken til deg som liker drama og krim. Ikke så bra for deg som ikke liker drama. Denne boken gir deg følelser som leser og derfor en bra bok som flere burde lese.
Jeg gir boken terningkast 5/6
Denne boken bør nomineres til u-prisen

Til toppen