Jente (17) ikke savnet

Camilla Helene Sandmo Vigmostad & Bjørke 2021 37 anmeldelser

Hva hvis du forsvant og ingen savnet deg? 17 år gamle Kristiane forsvinner sporløst uten å bli meldt savnet. Tretten år senere oppdager Beatrice at Kristiane var tanten hennes, og bestemmer seg for å lete etter henne. Hvordan kunne hun Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

dilare

veldig bra

Skrevet av 6. desember 2022 av dilare på cis sarsborg

den er spendene og passer bra for folk som liker noe spendene og interesant


Kajsa

Jente (17) ikke savnet

Skrevet av 16. november 2022 av Kajsa på CIS Sarpsborg

Jente 17 år ikke savnet, er en spennende krim bok som handler om en jente som heter Kristiane Elvestad som forsvant sporløst, og ingen melte henne savnet. 13 år senere finner Beatrice ut at Kristiane (tanten) forsvant sporløst, da bestemmer hun seg for og lete etter tanten sin, og vennen Anine blir med. De finner et lik midt ut i skogen, og blir sent til avhør. Beatrice er sikker på at dette er tanten hennes, men Anine sier at det kan være en tilfeldighet. Selvom like ble funnet på samme sted som Kristiane ble sist sett.

Jeg syntes dene boken virket veldig spenene. Boken sendte meg in i en egen verden og in i Beatrice sitt liv. Det er en krim bok samtidig som den handler om livet til Beatrice og hvordan ungdoms livet hennes er, for det er ikke hvem som helst som finner lik i skogen.


Sophia

Jente (17) ikke savnet

Skrevet av 16. november 2022 av Sophia på CIS Sarpsborg

Jente (17) ikke savnet handler om en 17 år gammel jente som heter Kristiane Elvestad og Beatrice Lyng. Kristiane forsvinner helt sporløst, og ingen har funnet ut av hva som har skjedd med henne. 13 år senere etter at hun har forsvunnet finner Beatrice ut av moren hennes at Kristiane er hennes tante. Da bestemmer Beatrice seg at hun må finne ut hva som har skjedd med tanten hennes for 13 år siden.

Jeg syntes boken er veldig interessant, det er en spennende krim bok og jeg ville tenkt meg å lese den igjen. Den var litt forvirrende på starten, men utover boken ble det mer forståelig.

Jeg gir boken en terningskast 4.


Timian

Jente 17 ikke savnet anmeldelse

Skrevet av 14. november 2022 av Timian på Cis Sarpsborg

Jente 17 ikke savnet er en krim bok, og har flere elementer som kjennetegner denne sjangeren.

Boken handler om en 17 år gammel jente som heter Kristiane Elvestad og en jente som heter Beatrice Lyng. Når Kristiane er 17 år gammel forsvinner hun sporløst, og folk leter etter henne i ett helt år uten å finne noe. Ikke før 13 år senere finner Beatrice ut at moren til Kristiane er tanten hennes, og hun bestemmer seg for å finne ut hva som skjedde for 13 år siden.

Jeg syntes at boken hadde en bra sammensatt historie og var et unikt innlegg i krim sjangeren. Boken var interresant og holdt deg på kanten av setet ditt hele tiden. Det var en plot twist på slutten som virkelig overrasket meg, og var en fin konklusjon til boken.

Jeg gir den en 5


Dagny

bok ikke savnet?

Skrevet av 16. desember 2021 av Dagny på Husnes ungdomsskule

Forfattar: Camilla Sandmo

Boka handlar om Kristiane Elvestad (17) og Beatrice Lyng. Når Kristiane er 17 år forsvinn ho sporløst. Alle leitar etter ho i eit år, men utan noko svar på kva som skjedde. Kristiane hadde eit anstrengt forhold til mora og søstera lenge før ho forsvann, den einaste i familien ho hadde eit ordentleg forhold til var faren. Mora hennar var schizofren og meina ho hadde eit ekstra hjarte, eit demonhjarte og meiner ho er fylt med demonar, den einaste som kunne roe ho ned når ho hadde det verst var faren, men da han tok sjølvmord blei alt verre. Ikkje før 13 år seinare når Beatrice får vite av mora at Kristiane var tanta hennas finn dei ut kva som faktisk skjedde.

Når eg leste boka følte eg først at den var litt vanskeleg å forstå, at det liksom tok litt lang tid før ein kom til det som faktisk var viktig for fortellinga, undervegs i boka begynte eg å forstå meir av det som skjedde og det vart veldig spennande, på slutten var det ein stor plot twist som overraska meg veldig og som endra synet mitt på vertfall to av personane i boka!

Eg gir boka ein 4

Vis flere anmeldelser

Til toppen