Jente (17) ikke savnet

Camilla Helene Sandmo Vigmostad & Bjørke 2021 2 anmeldelser

Hva hvis du forsvant og ingen savnet deg? 17 år gamle Kristiane forsvinner sporløst uten å bli meldt savnet. Tretten år senere oppdager Beatrice at Kristiane var tanten hennes, og bestemmer seg for å lete etter henne. Hvordan kunne hun Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Mie

Hva om du forsvant og ingen savnet deg?

Skrevet av 14. september 2021 av Mie på Rå skole

Jente (17) ikke savnet er en bok av forfatter Camilla Sandmo. Den handler om Beatrice og Kristiane.

Beatrice prøver å finne ut hva som skjedde med tanten da hun forsvant for 13 år siden, ingen har meldt hun savnet og ingen har hørt fra henne.

Boken er skrevet på en slik måte at du får høre situasjonen fra begge sider. Man får høre hvordan Kristiane har det der og da, og hvordan andre har oppfattet hun.

Boken er spennende og vanskelig å legge fra seg. Den er også ganske lett å lese. Hvis man har lyst på en bok som er lett å lese, men også veldig spennende så er dette en veldig god bok.
Så hvis du liker spenning, mysterier og drama, og tåler ting som er litt ”psycho“ og mørkt, da er dette en bok for deg.
Anbefaler den masse!


Malin Bomann

Spennende ungdomsbok!

Skrevet av 9. september 2021 av Malin Bomann på Sogndalen ungdomsskole

Hovedrollen i boken "jente (17) ikke savnet" er Kristiane. Tante barnet hennes Beatrice prøver å finne henne etter hun sporløst forsvant for 13 år siden. Kristiane har hat en tøff oppvekst. hun bor i et kollektiv etter som at faren tokk sitt eget liv og moren tror hun er besatt av demoner, men hun hadde det helt fint frem til hun møtte på Hedda. Det viste seg at Hedda påvirket henne på en negativ måte. Etter en lang etterforskning av Beatrice skulle hun ønske hun ikke viste hva som skjedde.

Jeg synes boken var utrolig bra, jeg så for meg noe helt annet før jeg begynte å lese den. Slutten var også helt uforventet! Det er generelt bare en veldig bra bok. Du får se Kristiane sin sak samtidig som Beatrice. Den var utrolig grei å lese og var sykt spennende!

Jeg anbefaler denne boken til alle som liker drama bøker. Den burde garantert langt opp på lista! terningkast 5.

Til toppen