Jegeren

Tor Arve Røssland mangschou 2021 3 anmeldelser

Erik har flyttet for å bryte med en nynazistisk gruppe. Men han klarer ikke å glemme bestevennen Thomas, som fremdeles er en del av det voldelige miljøet. Nå vil han redde vennen, før han ødelegger livet sitt helt. Hvor langt Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Dion Balaj

Dion Balaj

Skrevet av 24. november 2021 av Dion Balaj på Kjeller ungdomsskole

Jegeren er en kjempefin bok og er veldig spennende som handler om at Erik skal spionere på hva de gamle kameratene hans finner på som om de har en hjemlighet. Han må gå tilbake og jobbe med Thomas siden han er bestevennen hans som han ikke skal svikte igjen. Albert har vært i fengsel og har kommet ut igjen. Han virker sint når han møter Erik inni bilen. Albert og Thomas har en hemmelighet som de ikke deler til Erik. Men Erik prøver å løse ut av det og blir jegeren….
Jeg syntes denne boka er spennende og kan etterhvert bli enda spennende som sannsynlig gjør at boka er bedre. Jeg gir boka terningkast 6 fordi den var bra og jeg tipper denne boka kan passe for 10-14.o09


Tobias Mikkelsen

Nazistroman

Skrevet av 22. november 2021 av Tobias Mikkelsen på Kjeller ungdomsskole

Jegeren handler om Erik som skal redde vennen sin Thomas fra en nazistgruppe og for å klare dette bestemmer han seg å bli med i gruppen og passe på Thomas. Han møter mange vanskelige utfordringer. Klarer han å redde vennen sin?
Jeg anbefaler denne boka til 10-15 år. Jeg anbefaler boka fordi den har mye action og du blir lett dratt inn i historien. Boka er flink til å ha spennende problemer med Erik, og han møter også noen romantiske problemer. Fint for alle som liker action, men kan være litt kjedelig på noen steder.
Jeg gir denne boka terningkast 5. Den er spennendene og full av action Det er noen steder som er litt kjedelig, men ellers er boka veldig bra.


Elena Helland

En bok som virkelig skapte følelser i meg:

Skrevet av 9. november 2021 av Elena Helland på Mæla ungdomsskole

Jegeren er en thrillerbok, som handler om Erik som har kommet ut av en nynazistisk gruppe, men hans bestevenn er fremdeles en del av miljøet. Hvor langt vil Erik gå for å redde sin bestevenn, eller er det allerede for seint?

Boka starter veldig spennende som var grunnen til at jeg valgte å fortette å lese. Den starter rett inn i handlingen, og boken har flere høydepunkter. Handlingen er ikke veldig forutsigbar altså veldig lite klisje. Jeg skjønte ikke hvordan boka ble ferdig så fort, som kan bety at boka falt i smak for meg.

Forfatteren er svært god på å skildre som gjør det enkelt å se for seg hva han prøver å få fram. Man føler liksom at man er Erik, og man føler på følelsene hans. Handlingen kan være realiteten til mange, og da må det ikke nødvendigvis handle om nynazisme.

Dette er en bok jeg mener bør bli nominert for U-prisen fordi det var veldig spennende, og mange kan kjenne seg igjen. Språket var heller ikke for vanskelig. Kjenner du med deg selv at thriller er noe du er glad i er denne boken anbefalt på det sterkeste. TERNINGKAST: 6

Til toppen