Jag är supermann

Lars Mæhle Samlaget 2017 71 anmeldelser

Bjørn, Eskil og ei svensk jente dreg ned til elva for å bade. Syriske Aya kjem til Sunndalsøra etter å ha flykta gjennom heile Europa. Anders blir besøksvenn på aldersheimen for å imponere Marianne. Karl gruar seg for å halde Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

mikael klemetsen

mikael klemetsen

Skrevet av 14. desember 2017 av mikael klemetsen på Korgen sentralskole

jag ar supermann er en bok med forskjellige synspunkt, boka begynner med Bjørn en litt pysete gutt, og Eskil den tøffe og den som tør mest. det går et rykte om en svensk jente i bygda og de drar for og finne henne. jeg syntes boka var grei, den var lett og lese og ganske spennende når du kom inn i det. jeg gir boka terningkast 5.


Ulas

Ulas

Skrevet av 14. desember 2017 av Ulas på Sagene skole

Jeg syntes boka var helt ok, det var vanskelig for meg å forstå den siden den var nynorsk.


Fredrik

Fredrik

Skrevet av 14. desember 2017 av Fredrik på Luster ungdomsskole

Jag är supermann

Boka «Jag är supermann» er ei novellesamling med fleire hovudkarakterar. Boka er ganske tung og kjedeleg fordi det er alt for mykje snakking og alt for lite spenning. Derfor vel eg å gi denne boka terningkast 2. Og håper derfor at det er ei anna bok som vinn til dømes: «the Uban legend 2».


wassim

wassim

Skrevet av 13. desember 2017 av wassim på Sagene skole

Jag ar supermann er en novellesamling. Denne boken har flere karakterer. Det var mye spenning i denne boken og jeg liker sånne type bøker. Bra skildring , flott skrevet og den var enkel å lese selv om den var på Nynorsk.
terningkast: 5


Ask Wemundstad

Ask Wemundstad

Skrevet av 12. desember 2017 av Ask Wemundstad på Åsly skole

Jag är supermann er en novellesamling. Denne boken har flere hovedkarakterer. Det var nesten bare snakking og boken var treg fordi at det var lite som skjedde. Jeg synes at boken var vanskelig å lese fordi den var på nynorsk.Denne boken synes jeg bør ikke bli nominert og jeg gir den terningkast:2

Vis flere anmeldelser

Til toppen