Invasjon (Dødsengler 2)

Steffen R.M. Sørum Aschehoug 2013 7 anmeldelser

"Tidsreiser er ikke bare noe du kan lese om i en sci-fi-roman. Det er faktisk fullt mulig!"Etter at slottet eksploderte, drar Mikkel, Ida, Noor og de andre til USA. På flyplassen i NY blir de møtt av representanter fra Lasarus, Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Ida Pauline Sund

Ida Pauline Sund

Skrevet av 10. desember 2013 av Ida Pauline Sund på Nes Ungdomsskole

Dødsengler 2 er en bok som er skrevet av Steffen R. M Sørum og handler om en gruppe ungdommer som reiser tilbake i tid til 2.verdenskrig for å finne en viktig person og redde han, så han ikke blir drept av dødsenglene.

Jeg opplevde boka som spennende og god og lese. Den er skrevet i 3.person, og i denne boken så passer det fint at det ikke er en jeg-forteller.
Men det jeg savnet var deloverskrift til hvert kapittel så vi kunne fått et lite hint om hvem det handlet om. Handlingen tar sted i nå-tiden og under 2.verdenskrig. (tilbake i tid). Det skaper spenning og nerve i handlingen.

Tema er kjærlighet og drama. Det blir litt romantikk mellom noen av ungdommene i gruppa men jeg vil si det er mest drama. Det handler også litt om krigen da man drar tilbake i tid, til 2. verdenskrig.
Jeg vil anbefale boken til de som liker spenning, historie, mysterie og litt romantikk. Jeg gir boken terningkast 5/6 fordi den er spennende skrevet og fordi den inneholder både drama, romantikk og noe historie. Passer like godt for jenter som gutter.


Anna Julie Rødal

Anna Julie Rødal

Skrevet av 9. desember 2013 av Anna Julie Rødal på Fræna ungdomsskule

Tittel: Dødsengler 2
Forfattar: Steffen R. M. Sørum
Tal på sider: 386
Forlag: Aschehoug

Boka handlar om dei fire ungdommane Mikkel, Ida, Noor og Hein. Eter slottet har blitt bomba, drar dei fire ungdommane til USA. På flyplassen blir dei møtt av representantar frå Lasarus. Lasarus er ein hemmeleg organisasjon. Dei vil ha hjelp av desse ungdommane til å kjempe mot dødsenglane.

Spenninga kom først litt ut i boka, men godt. Når den først kom, vart det veldig spennande. Det var vanskeleg å leggje frå seg boka. Den var bra skildra og den var lett å leve seg inn i. Det var gonger eg haldt pusten og håra reiste seg i nakken.

Til toppen