Inntrenger

Bing&Bringsværd Ena Illustratør: Sigbjørn Lilleeng 2021 33 anmeldelser

Besetningen på romskipet Marco Polo våkner opp til nyheten om at én av dem er byttet ut med en replika. Men hvem? Inntrenger er en ny tegneserieadaptasjon av Bing & Bringsværds sci-fi-manus Hvem av oss er den drepte? fra 1977. Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Emil

Inntrenger

Skrevet av 8. desember 2021 av Emil på Biri ungdomsskole

Skikkelsen

Inntrenger er en science fiction bok for ungdommer. Boka var imponerende bra liker du masse fantasy og ting som er overtroisk er dette en bok for deg.
Boka handler om et mannskap som er på vei hjem fra et oppdrag på planeten Rossum. De ligger i dvale på tilbakereisen i romskipet Marco Polo. Mens de ligger i dvale er det en skikkelse som kommer ombord. Når de våkner, ser de snart at noe er fryktelig galt.
Boka er bra fordi den er ikke så lang, det er en tegneserie og det er en bok som du må tenke litt mens du leser. Det som ikke var så bra med boka var at. Jeg syntes det burde vært farger i boka og at det er veldig mye sex ;).

Terningkast: 4


Nicklas Lunden

Bra bok! Veldig mye sex!

Skrevet av 3. desember 2021 av Nicklas Lunden på Dokka ungdomsskole

Denne boka er en tegne serie bok som er skrevet av Sigbjørn Lilleeng. Dette er sjangeren Science fiction. Boka heter INNTRENGER og er spennende og morsom, men det er litt for mye sex i denne boka, så det er ikke en barne bok. Denne boka er på en måte en kopi fra den første science fiction boka som kom ut i 1978, og som het <<Blindpassasjer>>. Det er fem personer på skipet som heter Gaia, Jason, leda og Akeron. Stjerneskipet Marco Polo er på vei hjem fra et oppdrag på planeten Rossum. Når mannskapet ligger å sover på tur hjem skjer det merkelige ting. En fremmed skikkelse dukker opp på skjermene på kontrollrommet. Det er en inntrenger ombord på Marco Polo.

Når mannskapet våkner innser de at det kommer til å gå galt. Boka starter rett inn i handlingen og slutter ganske overraskende. Handlingene var bra og jeg kunne ikke lagt i fra meg denne boka. Jeg synes Lilleeng har gjort en bra jobb med å skrive denne boka her og den var lett å leve seg inn i. Boka var bra fordi den byttet liksom ikke temaet med engang. Jeg likte denne boka fordi jeg ikke er så glad i sånne bøker som er bare tekst og ingen bilder, men denne boka har passe tekst og mange bilder.

Jeg likte boka og dere bør lese denne boka, og denne bør bli nominert til U prisen.
Jeg gir denne boka en 6/6.


Magnus Flemmen

Grei bok

Skrevet av 30. november 2021 av Magnus Flemmen på Mæla ungdomsskole

Kort fortalt handler det om et mannskap på et romskip der en av mannskapet blir omgjort til en robot, mens de andre må finne ut hvem som er roboten. Først det bra, boken har mange gode og fine tegninger og beskriver scenene veldig godt, men innimellom blir det litt vel intimt og tegningene blir ganske detaljerte. Kunne også vært litt farger i boken, noe som hadde gjort den mye mere spennende. Den hoppet også veldig fort fram noen ganger, men var veldig lett lest. Men dette er også en bok jeg skjønner noen liker veldig godt:) Jeg er litt usikker egentlig om jeg synes dette er en god eller dårlig bok så det blir terningkast=4


Leah

Inntrenger

Skrevet av 25. november 2021 av Leah på Mæla ungdomsskole

Denne boka handler om fem personer som lever om bord på et romskip. Plutselig begynner rare ting å skje, og de som bor der finner fort ut at det er en inntrenger om bord.

Noe som er viktig å få med er at denne boken er skrevet som en tegneserie, så det gikk ikke lang tid før jeg var ferdig. Det var mye forskjellig som skjedde i boka, men ingenting var spennende nok for meg. Jeg forventet et større høydepunkt og følte egentlig at det ikke var noe høydepunkt i det hele tatt. Denne boken passer nok best for gutter og jenter i alderen mellom 13-16 siden det er litt seksuelle ting også. Den passer også bra for de som ikke har så mye tålmodighet når det gjelder lesing, og som ofte synes at bøker går litt tregt.
Jeg vil gi boka terningkast 3.


Bilan

Skikkelse

Skrevet av 25. november 2021 av Bilan på Mæla ungdomsskole

Boka jeg har lest om handler om at 5 personer har blitt sendt på ett oppdrag i planeten Fossum men på vei jeg skjer merkelige ting. En rar skikkelse dukker opp i skjermene og ødelegger mange av kameraene , når mannskapet våkner forstår de at noe er galt og at det er noen om bord. Jeg syntes boka var interessant og litt spennende så jeg gir den 4/6.

Vis flere anmeldelser

Til toppen