Inntrenger

Bing&Bringsværd Ena Illustratør: Sigbjørn Lilleeng 2021 33 anmeldelser

Besetningen på romskipet Marco Polo våkner opp til nyheten om at én av dem er byttet ut med en replika. Men hvem? Inntrenger er en ny tegneserieadaptasjon av Bing & Bringsværds sci-fi-manus Hvem av oss er den drepte? fra 1977. Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

ånund

Ei gøy bok å lesa!

Skrevet av 23. november 2021 av ånund på Husnes ungdomsskule

Eg har lese "Inntrengeren", ein teikneserie. Eg syns boka var veldig bra, og det var mange spanande ting som skjedde. Det var ei gøy bok å lese, og det syns eg som ikkje likar å lese! Eg syns den var enkel å lesa, og den var spanande. Det er ein av dei betre bøker /teikneseriane eg har lese, og eg gjer den terningkast 5.


Elin Græsli

En overraskende bra bok

Skrevet av 18. november 2021 av Elin Græsli på Tydal barne- og ungdomsskole

Et stjerneskip kalt Marco Polo er på vei hjem fra et oppdrag på en fremmed planet. På vei hjem ligger alle i dvale, men noe er galt. Det har skjedd noe fryktelig galt i kontrollrommet. De blir vekket opp fra dvale og en merkelig skikkelse kommer opp på skjermene i kontrollrommet. Det viser seg at ombord er det en blindpassasjerer, men hvem eller hva er det?

Jeg ble overrasket over hvor bra denne boken egentlig var. Først tenkte jeg denne er helt sikkert kjedelig, men der tok jeg kraftig feil. Boken er en tegneserie og tar oss gjennom spenning med både ord og bilder. Denne er perfekt for de som ikke synes å lese side på side med ord er noe særlig gøy. Dette er ei sikkelig spennende bok og anbefales. Det eneste som trekker denne boken litt ned er at noen ganger var den litt vanskelig å forstå, men alt i alt en bra bok.

Terningkast 5

Skrevet av: Elin Græsli fra Tydal barne- og ungsomsskole.


Adam

Inntrenger

Skrevet av 18. november 2021 av Adam på Mæla ungdomsskole

Boka handla om en inntrenger som hadde kommet seg inn skipet mens alle de hovedfolka var i en dvale. De våknet opp av en høy lyd. Når de prøvde å finne ut hvor lyden kom fra, så var skipet litt annerledes. Det var ting som var ødelagt, kameraene var også ødelagt så de prøvde å finne ut hva det var. De fant ut at det var en type støv eller spøkelse på starten, men så fant de ut at det egentlig var en robot. De fant det ut fordi det var en by som het Rossum som var en planet som var bare får roboter. De prøvde å finne ut hvem det var, men de fant ikke ut hvem det var, så de trodde det var en av dem selv . De var ikke helt sikre og det var 6 folk som var i det skipet. De prøvde å finne litt mer informasjon fra den planeten Rossum. De fant ut at var mennesker som hadde bodd der. Folka i skipet fortsatte å prøve å finne ut hvem det var. På slutten så hadde det sex også spurte jenta om det var noe galt fordi det ikke føltes ikke riktig, også var det mannen som var inntrengeren, også på slutten eksploderte han. Min mening på boka er at det var litt mye sex det var også bilder av de folka som gjorde det, men den hadde en twist på slutten. Jeg syntes at den boka var bedre enn vanlig bøker fordi den hadde bilder og tekst også var den spennende å lese, men jeg gir den terning kast 3,5/6.


Halvard Øverby Vestrum

Ikke en barnebok!

Skrevet av 15. november 2021 av Halvard Øverby Vestrum på Dokka ungdomsskole

Ikke en barnebok

Boken inntrenger er en tegneserie som er skrevet av Sigbjørn Lilleeng. Den tilhører sjangerene science fiction, mysterie og skrekk. Boka handler om et mannskap av mennesker som har vært og besøkt en ukjent planet, men at de ubevisst har dratt med en blindpassasjer ombord på skipet med mørke tanker og en fryktelig hemmelighet. Den har tatt over kroppen til en ombord på skipet, men vi vet ikke hvem det har tatt over så det blir mye krangling og lite tillit ombord.

Denne boka gir med veldig «Among us» vibber (Et populært dataspill fra 2018) og det er bra fordi jeg har ikke sett noen mange bøker som har den handlingen som også er så lett fordi du vet hva det går ut på. Jeg ville ikke anbefalt denne boka til noen unge fordi den har noen bilder og ord som ikke er familievennlig nok for noen på barneskolen. Uansett så er denne boka veldig bra terningkast 6!


Maria

For lite handling

Skrevet av 12. november 2021 av Maria på Mæla ungdomsskole

Boken handler om at noen mennesker sover i en dvale på et romskip, men så våkner de brått av at en inntrenger har sneket seg inn på skipet og er nå blant dem. Konseptet er interessant men forfatteren klarte ikke å skrive den på en spennende måte. Jeg føler boken ikke var spennende fordi boken hadde for lite handling. Fra der de løste situasjonen og boken var ferdig var for kort. Jeg syntes først og fremst at boken hadde vært bedre om den hadde en større handling.
terningkast 3

Vis flere anmeldelser

Til toppen