Inntrenger

Bing&Bringsværd Ena Illustratør: Sigbjørn Lilleeng 2021 33 anmeldelser

Besetningen på romskipet Marco Polo våkner opp til nyheten om at én av dem er byttet ut med en replika. Men hvem? Inntrenger er en ny tegneserieadaptasjon av Bing & Bringsværds sci-fi-manus Hvem av oss er den drepte? fra 1977. Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Henrik

Bakgårdshund

Skrevet av 15. desember 2021 av Henrik på Høylandet barne- og ungdomsskole

Det er et mannskap på 5 som kommer hjem fra et oppdrag på planeten Rossum. Mens mannskapet ligger i dvale skjer det merkelige ting. En fremmed skikkelse dukker opp og ødelegger kameraene. boken var ikke så bra og veldig lett å lese.
terningkast: 3


Oskar

Inntrenger

Skrevet av 14. desember 2021 av Oskar på Mæla ungdomsskole

Jeg leste boken Inntrenger.
Boken handlet om litt forskjellig, men i all hovedsak skulle de 5 personene på skipet finne ut hva som var på gang i romskipet dems.
Det viste seg å være blindpassasjerer og de får oppdrag om og ta blindpassasjerene og redde skipet fordi de var ute etter ødeleggelse. Det var mange bra hovedpersoner.
Ellers var boka ganske lett og lese og ganske fine og spennende bilder tok ikke all verdens av tid å lese, men den tiden den varte var det gøy. Noen litt rare scener.


sila

inntrenger

Skrevet av 9. desember 2021 av sila på Mæla ungdomsskole

Konseptet er interessant men forfatteren har ikke klart å skrive den på en spennende måte. Jeg føler boken ikke var spennende fordi boken hadde for lite handling. Fra der de løste situasjonen og boken var ferdig var for kort. Jeg syntes boken hadde vært bedre hvis den hadde større handling.
terningkast 3


Daniel

Litt kort

Skrevet av 9. desember 2021 av Daniel på Mæla ungdomsskole

Jeg syntes denne boken var ganske god.
Men det er et par ting jeg savner.
Jeg syntes boka var relativt kort og jeg følte at jeg ikke kjente karakterene i boken. Jeg syntes også det var litt for mange hovedkarakterer til å være en så kort bok.
Hvis du har lyst på en veldig lett lest bok med god illustrasjon så kan dette være en bok for deg men hvis du vil ha en utfordring anbefaler jeg ikke boka.

Terning kast: 4.5


Pæder

Inntrenger

Skrevet av 8. desember 2021 av Pæder på Biri ungdomsskole

Skikkelsen

Boka inntrenger handler om et romskip som kalles Marco polo, der 4 mennesker er om bord. Etter hvert vises det å være en inntrenger på skipet som de prøver å finne ut hvem er.

Jeg syntes boka er bra fordi det ikke er så mye tekst men heller mye bilder, det er bra men da er det viktig at illustrasjonene er tydelige så man skjønner hva som skjer. Det som er litt dårlig er at det er litt for mye uforklarlige ting som ikke gir mening. Men det som er bra et at det er mye sex;)

Jeg vil gi boka et terningkast 4/6 fordi det er for mye uforklarlig!

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Elin Græsli

En overraskende bra bok

Skrevet av 18. november 2021 av Elin Græsli på Tydal barne- og ungdomsskole

Et stjerneskip kalt Marco Polo er på vei hjem fra et oppdrag på en fremmed planet. På vei hjem ligger alle i dvale, men noe er galt. Det har skjedd noe fryktelig galt i kontrollrommet. De blir vekket opp fra dvale og en merkelig skikkelse kommer opp på skjermene i kontrollrommet. Det viser seg at ombord er det en blindpassasjerer, men hvem eller hva er det?

Jeg ble overrasket over hvor bra denne boken egentlig var. Først tenkte jeg denne er helt sikkert kjedelig, men der tok jeg kraftig feil. Boken er en tegneserie og tar oss gjennom spenning med både ord og bilder. Denne er perfekt for de som ikke synes å lese side på side med ord er noe særlig gøy. Dette er ei sikkelig spennende bok og anbefales. Det eneste som trekker denne boken litt ned er at noen ganger var den litt vanskelig å forstå, men alt i alt en bra bok.

Terningkast 5

Skrevet av: Elin Græsli fra Tydal barne- og ungsomsskole.

Til toppen