Inntrenger

Bing&Bringsværd Ena Illustratør: Sigbjørn Lilleeng 2021 25 anmeldelser

Besetningen på romskipet Marco Polo våkner opp til nyheten om at én av dem er byttet ut med en replika. Men hvem? Inntrenger er en ny tegneserieadaptasjon av Bing & Bringsværds sci-fi-manus Hvem av oss er den drepte? fra 1977. Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Leah

Inntrenger

Skrevet av 25. november 2021 av Leah på Mæla ungdomsskole

Denne boka handler om fem personer som lever om bord på et romskip. Plutselig begynner rare ting å skje, og de som bor der finner fort ut at det er en inntrenger om bord.

Noe som er viktig å få med er at denne boken er skrevet som en tegneserie, så det gikk ikke lang tid før jeg var ferdig. Det var mye forskjellig som skjedde i boka, men ingenting var spennende nok for meg. Jeg forventet et større høydepunkt og følte egentlig at det ikke var noe høydepunkt i det hele tatt. Denne boken passer nok best for gutter og jenter i alderen mellom 13-16 siden det er litt seksuelle ting også. Den passer også bra for de som ikke har så mye tålmodighet når det gjelder lesing, og som ofte synes at bøker går litt tregt.
Jeg vil gi boka terningkast 3.


Bilan

Skikkelse

Skrevet av 25. november 2021 av Bilan på Mæla ungdomsskole

Boka jeg har lest om handler om at 5 personer har blitt sendt på ett oppdrag i planeten Fossum men på vei jeg skjer merkelige ting. En rar skikkelse dukker opp i skjermene og ødelegger mange av kameraene , når mannskapet våkner forstår de at noe er galt og at det er noen om bord. Jeg syntes boka var interessant og litt spennende så jeg gir den 4/6.


ånund

Ei gøy bok å lesa!

Skrevet av 23. november 2021 av ånund på Husnes ungdomsskule

Eg har lese "Inntrengeren", ein teikneserie. Eg syns boka var veldig bra, og det var mange spanande ting som skjedde. Det var ei gøy bok å lese, og det syns eg som ikkje likar å lese! Eg syns den var enkel å lesa, og den var spanande. Det er ein av dei betre bøker /teikneseriane eg har lese, og eg gjer den terningkast 5.


Elin Græsli

En overraskende bra bok

Skrevet av 18. november 2021 av Elin Græsli på Tydal barne- og ungdomsskole

Et stjerneskip kalt Marco Polo er på vei hjem fra et oppdrag på en fremmed planet. På vei hjem ligger alle i dvale, men noe er galt. Det har skjedd noe fryktelig galt i kontrollrommet. De blir vekket opp fra dvale og en merkelig skikkelse kommer opp på skjermene i kontrollrommet. Det viser seg at ombord er det en blindpassasjerer, men hvem eller hva er det?

Jeg ble overrasket over hvor bra denne boken egentlig var. Først tenkte jeg denne er helt sikkert kjedelig, men der tok jeg kraftig feil. Boken er en tegneserie og tar oss gjennom spenning med både ord og bilder. Denne er perfekt for de som ikke synes å lese side på side med ord er noe særlig gøy. Dette er ei sikkelig spennende bok og anbefales. Det eneste som trekker denne boken litt ned er at noen ganger var den litt vanskelig å forstå, men alt i alt en bra bok.

Terningkast 5

Skrevet av: Elin Græsli fra Tydal barne- og ungsomsskole.


Adam

Inntrenger

Skrevet av 18. november 2021 av Adam på Mæla ungdomsskole

Boka handla om en inntrenger som hadde kommet seg inn skipet mens alle de hovedfolka var i en dvale. De våknet opp av en høy lyd. Når de prøvde å finne ut hvor lyden kom fra, så var skipet litt annerledes. Det var ting som var ødelagt, kameraene var også ødelagt så de prøvde å finne ut hva det var. De fant ut at det var en type støv eller spøkelse på starten, men så fant de ut at det egentlig var en robot. De fant det ut fordi det var en by som het Rossum som var en planet som var bare får roboter. De prøvde å finne ut hvem det var, men de fant ikke ut hvem det var, så de trodde det var en av dem selv . De var ikke helt sikre og det var 6 folk som var i det skipet. De prøvde å finne litt mer informasjon fra den planeten Rossum. De fant ut at var mennesker som hadde bodd der. Folka i skipet fortsatte å prøve å finne ut hvem det var. På slutten så hadde det sex også spurte jenta om det var noe galt fordi det ikke føltes ikke riktig, også var det mannen som var inntrengeren, også på slutten eksploderte han. Min mening på boka er at det var litt mye sex det var også bilder av de folka som gjorde det, men den hadde en twist på slutten. Jeg syntes at den boka var bedre enn vanlig bøker fordi den hadde bilder og tekst også var den spennende å lese, men jeg gir den terning kast 3,5/6.

Vis flere anmeldelser

Til toppen