Hvem er du?

Reidar Lund Publica 2018 17 anmeldelser

Kristian bor sammen med moren sin, som stoler fullt og helt på ham. Men Kristian kjenner en protest i seg, mot den pliktoppfyllende og snille gutten som er han, som han har vært så lenge. Han savner en kompis, og Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Metin

Metin

Skrevet av 9. oktober 2018 av Metin på Fløysbonn skole

Hvem er du?
Av Reidar Lund

Hvem er du handler om en gutt som heter Kristian. Kristian blir kjent med en ny på skolen. Denne gutten åpner seg for Kristian altfor fort. Dette skaper problemer for Kristian og som følger må Kristian stadigvekk ta viktige valg. Boka er ikke så veldig spennende og er ikke akkurat vanskelig å legge fra seg. Boka kan være litt vanskelig å forstå på starten og mot slutten. Dette er fordi tingene kommer litt rart forklart og ting skjer litt for fort. Det som er bra med boka er at det er alltid noe nytt som skjer hvert kapittel og kan være være litt morsom. Boken har litt uforventet og rar slutt. Jeg gir boken terningkast 4.


Leo

Leo

Skrevet av 19. september 2018 av Leo på Torstad ungdomsskole

Hvem er du?
skrevet av Reidar Lund
Boken hvem er du? er en bok som handler om en ungdom som heter kristian som for en ny “venn” som gir han flere vanskelige valg han må ta. Boken er ganske spennende, kronologisk riktig for det meste, men kan være litt vanskelig å forstå helt på starten av boka. Boka var ikke så morsom, men den trengte ikke å være så morsom heller.
Terningkast: 4

Til toppen