Hvem er du?

Reidar Lund Publica 2018 17 anmeldelser

Kristian bor sammen med moren sin, som stoler fullt og helt på ham. Men Kristian kjenner en protest i seg, mot den pliktoppfyllende og snille gutten som er han, som han har vært så lenge. Han savner en kompis, og Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Ida

Ida

Skrevet av 23. oktober 2018 av Ida på Åkra ungdomsskole

Boka eg har lese heiter «Hvem er du?», forfattaren til boka er Reidar Lund. Boka handlar om ein gut som heiter Kristian. Han får ein ny «kompis» som heiter Mikael. Mikael spør heile tida om og få penger hos Kristian. Kristian tar nokon dumme valg som gjer at mora ikkje stoler like mykje på han, som ho gjorde før. Han møter også ein jente som han likar veldig godt.
Eg synes boka kunne bli litt kjedeleg innimellom, men den hadde nokon spennande delar. Den er ikkje for lang og den er lett og lese.
Terningkast 4


Lovise

Lovise

Skrevet av 19. oktober 2018 av Lovise på Torstad ungdomsskole

Hvem er du?
Hvem er du er en bok som handler om Kristian som bor hos moren sin og elsker fotball. Han savner å ha venner så en dag kommer det en ny gutt. Han virker hyggelig, men spør om penger. Kristian gjør dumme valg og moren blir sur. Midt oppi alt dette er det en jente han har et ekstra godt øyet for.

Boken er spennende og har også litt drama i seg. Den ender veldig uventet og rart. På starten av boken var den litt rar og ga ikke helt mening, men den ga mer mening etter hvert. Boka er veldig lettlest og har stor skrift. Det er også noen bilder på starten av noen kapittel. Boka hadde også noen spenningstopper.

Terningkast: 4'


Aksel Hagen

Aksel Hagen

Skrevet av 19. oktober 2018 av Aksel Hagen på Torstad ungdomsskole

Hvem er du
Forfatter: Reidar Lund
Utgivelsesår: 2018
Forlag: Publica

Boka handler om en gutt som heter Kristian, han bor med moren sin som stoler helt på han. Kristian savner å ha en kompis, men en dag møter han en ny gutt som virker hyggelig men er litt for hemmelighetsfull. Boka er litt spennende og er generelt skrevet i kronologisk rekkefølge. Den er ganske lett å forstå men den kan være litt forvirrende i starten.

Terningkast: 4


Jakob Nordmark

Jakob Nordmark

Skrevet av 11. oktober 2018 av Jakob Nordmark på Bytårnet skole

Jeg har lest boka "Hvem er du".
Av Reidar Lund

Boka handler om en gut som heter Kristian. Kristian får seg en ny venn på skolen, noen som akkurat har begynt. Denne venne føler Kristian at ikke er så god…og han hadde rett.

Boka er ikke så veldig spennende, men spennende nok til å lese ferdig. Det var veldig vanskelig og skjønne innhåldet i boka. Det startet liksom på nye ting hvert kapittel.

Jeg gir denne boka terningkast 4.


Elena

Elena

Skrevet av 10. oktober 2018 av Elena på Brandbu ungdomsskole

Hvem er du?

Jeg syntes boka var utrolig kjedelig. Det kan hende det er fordi boka hadde en del sport i seg noe jeg ikke interesserer meg i, spesielt ikke å lese om sport. Det var mye turer og fotballkamper og følte at over halve boka handla om å gå tur. En god del skjedde på disse turene, men syntes fortsatt ikke det ble noe spennende. Boka handla ikke om det jeg trodde den skulle handle om, som kan være positivt for andre. Jeg syntes boka var ganske forvirrende og skjønte egentlig ikke så mye. Boka hadde et par spenningskurver som var bra, men det ble kjedelig ganske fort etter de spenningskurvene var over. Boka var lettlest og hadde stor tekst noe som er positivt. Man ble godt kjent med hovedpersonen, Kristian. Jeg gir terningkast 2.

Vis flere anmeldelser

Til toppen