Hunger

Harald Rosenløw Eeg Aschehoug 2013 8 anmeldelser

Marius er hjemme igjen. Tilbake i leiligheten der storebroren alltid var syk, før han plutselig ble frisk. Tilbake i køyesenga der han drømte om Karla hver natt. Tilbake i skogen der han ble kjent med Kai. Tilbake til den tiden Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Kjedelig bok

Boka handler om en gutt som heter Marius, en gutt som heter Kai, en gutt som heter Sven og en jente som heter Karla. Sven er storebroren til Marius, som nettopp har kommet hjem til pappaen og broren sin i Tønsberg. Marius har vært forelsket i Karla lenge, men hun har blitt kjæreste med Sven, dette godtar ikke Marius. En dag flytter Sven hjemme i fra og til Karla utenom at faren får vite det. Da Marius ventet på Sven kom en mindre gutt som het Kai, disse to ble gode venner.

Jeg synes boken boken var kjedelig, den var veldig vanskelig å skjønne. At den er vanskelig å skjønne gjør jo boken kjedeligere, så klart, men det tar alt for lang tid før boka blir noe spennende. Det er også svært forvirrende med Nå og Da kapitler, man må konsentrere seg en del for å skjønne noen ting. Slutten ble litt for teit, alt for usannsynlig, dette vil aldri skjedd. At en liten gutt Kai krabber inn i teltet med en person rett bak seg, de tar fyr på teltet da Kai kommer ut og personen er inne i telte. Personen dør og denne personen var Sven, dette blir for dumt!


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

En god bok

«Hunger» er en bok som handler om Marius, broren Sven, naboen Kai og Karla. Marius sin storebror, Sven, har vært veldig syk, men han blir frisk, og rømmer hjemmefra. Marius har lyst til å være sammen med Karla men det er noe som har skjedd med henne, også er det noe som gjemmer seg i skogen.

“Hunger” er skrevet av Harald Rosenløw Eeg, og dette er den første boken jeg har lest som er fra han. “Hunger” er en ganske god bok, men for noen kan den være forvirrende siden kapitlene veksler mellom å være skrevet i fortid og nåtid. Etter at jeg hadde kommet inn i dette, følte jeg ikke at det var noe problem. Boka er ganske godt skrevet, men til tider kan språket være litt vanskelig. Bokas historie er bra og den holder seg i gjennom hele boka, selv om kapitlene er delt i fortid og nåtid.

MH


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Norges beste ungdomsbokforfatter…

Hunger handler om Marius som bor i ei blokk med broren og pappaen.
Forrige sommer ble ikke slik han ønsket den skulle bli, han mistet jenta han var forelsket i og foreldrene skilte seg, men vinteren skulle bli noe for seg selv. Båndet mellom Marius og broren går sakte, men sikkert i oppløsning. En dag kommer det en ny gutt til blokka og Marius får en ny venn.

På baksiden står det: en uhyggelig kjærlighetshistorie fra en av Norges beste ungdomsbokforfatter. Vel det er ikke sant, ja den er uhyggelig. Ja det er en kjærlighetshistorie, men at det er skrevet av Norges beste ungdomsbokforfatter, det er vanskelig å tro etter denne boken. Jeg syns den var tung og kjedelig, og til tider meningsløs og kaotisk.

Karianne, 13 år

Til toppen