Hockeysveis fører til dårlige rim

Siv Wyller Cappelen Damm 2013 20 anmeldelser

Siw Wyller er debutant, student fra NBIs forfatterutdanning og ikke minst et stort komisk talent. Hennes første bok handler om den forelskete frisøren Lazze som klipper hockeysveis på alle i byen. Lazze er byens store helt, dansebandentusiast og sjarmør som Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Ingen flere dårlige rim!

Boka heter «Hockeysveis fører til dårlige rim» og den handler om Lazze. Lazze er en frisør som er supergod til å klippe hockeysveis, han kan klippe en hockeysveis til enhver anledning. Lazze bruker sine gode looks, talentet sitt og gode, snille rim for å håve inn kunder.

Boken var utrolig fengende og skikkelig rar, men det gjorde den også veldig artig. Dette er virkelig en bok for deg som liker humor og romanse. Den var utrolig lett å lese og den hadde artige bilder. Den kan kanskje virke litt rar til å begynne med, men du må liksom bare lese den fordi den er så kul. Den var så artig at jeg ikke kunne legge den fra meg.

Siv Wyller er debutant, det betyr at boka «Hockeysveis fører til dårlige rim» er hennes første bok, hun er student fra NBIs forfatterutdanning. Og hun har et stort komisk talent! Jeg anbefaler boka til ungdommer i alderen 13 til 16 år. (8 til 10 klasse) for de som liker lettleste bøker og bøker med bilder i. Men selv om boka var artig og annerledes, så var det ikke den beste boka jeg har lest. Den får bare en firer fra meg

Siri Marie, 15 år


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

En julebrus skal gjøre sus, i dag skal Lazze få seg mus!

Hahaha! Veldig morsom bok, og veldig bra underhodning.

Lazze er frisør og elsker Lasse Stefanz.
Men når han blir nervøs har han egenskapen til å lage rim han egentlig ikke mener.
På grunn av dette mistet han sin store kjærlighet, Gunn.
Nå må Lazze søke hjelp av det svenske dansebandet Lasse Stefan’z.
Kan han klare å få sin store kjærlighet tilbake da?

Veldig lettlest og fin. Siw Wyllers første bok. Må si jeg er imponert. Ikke mange som skriver så bra når man er nye.
Er du på utkikk etter en bok som er gøy å lese og ikke vanskelig samtidig? Da anbefaler jeg deg denne boka sterkt!
Og på grunn av at helheten virker så gjennomtenkt gir jeg denne boka en 6’er


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Hockeysveis fører til dårlige rim

Denne boken handler om Lazze som er frisør, han er kjempe flink til å klyppe hockeysveiser. Men når han blir stressa og nervøs fører dette til noen veldig dårlige rim. Men mener han det egentlig? Nei. Han er ikke langt i fra og få drømme dama si, men ved dette, mister han henne. Byen blir plutselig sur på han, hva har han gjort galt? Mister han sine ekte kjærlighet?

Denne boken falt i smak hos meg! Jeg elsket den. Spennende, humoristisk og et lett språk å forstå! Jeg tror ikke jeg har lest en så humoristisk bok før, jeg lo og lo til tårene trilla! Heller kan jeg ikke forstå at dette er Siw Wyllers sin første bok,boka var jo helt fantastisk! Helt rå bok!

Elsker du humor? Samtidig med spenning? Da er denne boken perfekt for deg! Jeg anbefaler denne boken på det høyeste – Jeg vil gi denne boken en 6’er!


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Hockeysveis

Denne boken handler om en forelsket frisør som heter Lazze. Han lager awesome hockeysveiser på alle i byen. Han snkker gjerne rim.
Gunn heter jenta som han er forelsket i. Men han mister henne til presten.
Når han er nervøs så sier han stygge rim.
Men han har en plan! Han går å får råd hos dansebandkongen Lasse Stefans.

Denne boken var morsom! jeg synes at den var spennende også !
Dette er en bok for deg som ønsker humor, er dette den perfekte boken for deg !


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Hockeysveis fører til dårlig rim

Hockeysveis fører til dårlig rim handler om Lazze som har forelsket seg som frisør. han er også forelsket i en jente som heter Gunn. men lazze mistet henne til presten. Men han har en plan. han går til Lasse Stefans som er dansebandkongen.

Det var artig å lese boken. det var en bok med god spenning og humor.

Vis flere anmeldelser

Til toppen