Hockeysveis fører til dårlige rim

Siv Wyller Cappelen Damm 2013 20 anmeldelser

Siw Wyller er debutant, student fra NBIs forfatterutdanning og ikke minst et stort komisk talent. Hennes første bok handler om den forelskete frisøren Lazze som klipper hockeysveis på alle i byen. Lazze er byens store helt, dansebandentusiast og sjarmør som Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Kort ved ørene og langt i nakken…

Det handler om en gutt som heter lasse og er frisør. Lasse klipper hockeysveis, ikke bare på mannfolk men på barn og kvinnfolk og.Han har mange venner og kun to fiender, fru holm og presten som digger kjeks. Lasse vil være sammen med Gunn, men det er vanskelig for mamman til Gunn er fru Holm, den eneste som ikke liker Lasse. Hva skal Lasse gjøre for å vinne Gunn?

Jeg synes at dette er en ganske morsom bok, at det var vanskelig og legge den fra seg. Da fru Holm kjørte over reklameskilte til Lasse med rulestolen da lo jeg så mye at jeg fikk vont i magen. Og de dårlige rimene var egentlig litt bra, litt teite og frekke samtidig. Det var egentig litt leitt å bli ferdig fordi boka var så morsom.

Jeg anbefaler dene boka til alle og enhver; gled der til å møte Lasse – og bli hekta på hockeysveis


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Af egg teip og kongler

Bogen handler om den glade frisør lazze som elseker svensker hår/hockey sveis

det er en fin bog der passer for alle aldre den er relativt letlæst og den er meget morsom

keder du dig så læs den


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Hockeysveis fører til dårlige rim!

«Hockeysveis fører til dårlige rim» handler og frisøren Lazze som elsker hockeysveis, Lasse Stefanz og gode rim. Men det han elsker mest av alt er Gunn. Gunn flyttet ut av byen etter noen uheldige, stygge rim, men Lazze vil ha Gunn tilbake og når hun kommer til byen for å hjelpe sin gamle gretne mor i rullestol tar han sjansen.

Boka er morsom og vanskelig å legge fra seg når man først har begynt å lese. Den er ganske lettlest og det er mange morsomme bilder i den. Den er full av humor, gode (og dårlige) rim, musikk og kjeks.


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

HOCKEYSVEIS FØRER TIL DÅRLIGE RIM!

Tittel: Hockesveis fører til dårlige rim
Forfatter: Siv Wyller
Forlag: Cappelen Damm
Årstall: 2012
Sider: 127
Sjanger: Komedie

Boka handler om Lazze som er frisør og er ekspert på å klippe hockeysveis ikke bare på mannfolk, på kvinner og barn også. Lazze er god til å rime, men noen ganger hvis han er sur så kommer det noen frekke rim. Det var sånn han mistet sin kjære Gunn. Han angret så mye. Gunn kom tilbake til byen for å hjelpe sin gamle mor i rullestol. Da tok Lazze sjansen. Lazze har mange venner og kun to fiender, det er fru Holm moren til Gunn og presten som elsker kjeks.

Jeg synes boka er litt artig, men det er litt vanskelig å forstå hvem som snakker. Det er et lite minus.
Jeg synes boka var litt kjedelig til tider fordi det var vanskelig og forstå humoren. Jeg gir boka terningkast 4.

Vil du anbefale boka? Jeg anbefaler boka til folk som synes det er artig og lese humor.

Thomas 14 år


marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Hockeysveis fører til dårlige rim

Lazze er byens mest populære mann. Han er frisør og er spesialist på å klippe hockeysveiser. Kirke-hockey, bursdags-hockey, begravelses-hockey og så videre. Han klipper ikke bare hockey på menn, emn også på kvinner. Lazze er ekspert på å rime, men hvis han er sur eller blir stresset kan disse rimene bli ganske ukoselige.
«Din feite sau, skulle ønske du var dau» sa han til en kunde i boka. Det var på grunn av disse frekke rimene Lazze mistet sin kjære Gunn.
En dag kommer Gunn til byen for å hjelpe bestemoren i rullestol. Da blir Lazze veldig glad og prøver å vinne tilbake sin elskede Gunn.

Jeg synes boka var ganske morsom, men samtidig litt trist. Humoren kan til tider være litt vanskelig å forstå. Boka var egentlig helt grei. Anbefaler den til de som liker humorbøker, og bøker som ikke er alfor lange.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Hockeysveis fører til dårlige rim

Lazze er frisør i hjembyen sin. Han klipper bare hockeysveis i alle mulige former og fasonger mens han sier vakre rim til kundene sine. Lazze klipper for eksempel kirkehockey, festhockey, bryllupshockey, sportshockey, sofahockey, hentehockey osv…

Men det er bare en ting Lazze vil og det er få tilbake sin kjære Gunn. Når Lazze er stressa eller sur, så sier han bare stygge rim og derfor sier han alltid stygge og frekke rim når han møter sitt livs store kjærlighet, Gunn.

Dette er en liten og lettlest bok. Det er en komedie. Den er litt annerledes enn vanlige bøker.

Det er 127 sider i boka. Den er veldig forutsigbar. Boka var merkelig, urealistisk, rar og teit.

Boka er kjedelig, men innimellom er den så merkelig at man bare synes synd på denne stakkars boka fordi den er så rar. Det er for eksempel en prest i den som er mer opptatt av kjeks enn Bibelen….

Jeg har lest mange dårlige bøker, men denne tar toppen av kaka! Dårlige rim som skal være morsomme, » å Gunn, du med din kjære munn, den som er så stor og rund» » Din dumme sau, skulle ønske du var dau» osv…

Skal den gå til finalen? NEI

Anbefaler jeg den? NEI

Jeg gir den terningkast 2 fordi det kanskje er noen med dårlig humor der ute som liker boka.

Adrian

Til toppen