Hest, hest, tiger, tiger

Mette Eike Neerlin Samlaget Oversetter: Brit Bildøen 2017 1 anmeldelse

Honey er van med å klare det meste: Lage mat. Handle inn. Ta seg av søster si. Og på skulen prøver ho å vere venn med alle. Men ho har eit problem: Ho lyg. Det er nesten så ho ikkje Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Tuva Krafft Myhren

Tuva Krafft Myhren

Skrevet av 19. oktober 2017 av Tuva Krafft Myhren på Hisøy skole

Mama huhu og en forandring
Honey har en del problemer. Leppe-gane spalte, hjerneskadd storesøster på 19 år, skilte foreldre, som begge skiller ut fra vanlige folk. Spesielt faren hennes. Og det største problemet hennes er at hun lyver uten å mene det. Og en dag gir hun ett galt svar, ett galt ord som forandrer livet hennes totalt. Hun får en vending på livet, noe fylle dagene med, og ikke minst en døende ny venn. Men vet foreldrene hennes om dette? Hun holder det skjult og lager en dekkhistorie.
Ikke nok med dette. Hun har også rotet seg inn i et kinesiskkurs hvor hun ikke hører til. Men en ting lærer hun der. Mama huhu. Det er en god beskrivelse på livet hennes.
Denne boka er vittig og full av følelser og hendelse. Selv om den er skrevet på nynorsk er den lettlest og det er bra kontakt med karakterene. Jeg tror at mange vil kjenne seg igjen i denne boka, og det er veldig fengende.
Terningkast 4.

Til toppen