Guttene

Jessica Schiefauer Gyldendal Oversetter: Line Almhjell 2017 2 anmeldelser

På dagtid må Kim og venninnene Bella og Momo leve med krenkelsene fra guttene på skolen, men om natten drikker de nektar fra en fantastisk  blomst som forvandler dem til gutter. Kim får aldri nok av friheten den andre kroppen Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Hannah

Hannah

Skrevet av 10. desember 2018 av Hannah på Den norske skole i Costa Blanca

Guttene – Realistisk, men mye fantasi!
Jeg synes at denne boken er veldig fin og underholdende å lese. Noen ganger gikk boken litt sakte, men ellers var boken veldig fin og grei. Det tok litt lang tid å lese den, siden den ble treig et par ganger i boken. Den var veldig realistisk, men likevel inneholdt boken veldig mye fantasi. Forfatteren skrev veldig vakkert og brukte nydelige skildringer.
Boka gir oss en fortelling om tre jenter ved navn Bella, Kim og Momo. De blir trakassert og mobbet av guttene på skolen. Jentene tilbringer mesteparten av tiden deres i drivhuset deres, men etterhvert kom det en pakke som fullstendig forandret livet til jentene.
Boka har ingen illustrasjoner. Den har helt fylte sider og normal skriftstørrelse. Den har heller ikke en overskrift i starten av hvert kapittel. Denne boken var koselig å lese, men noen ganger ble den litt langsom. Desverre så gir jeg denne boken terningkast 3.


Trym Akerholt Iversen

Trym Akerholt Iversen

Skrevet av 14. desember 2017 av Trym Akerholt Iversen på Gulskogen Skole

Guttene
Av Jessica Schiefauer
De er tre jenter som fyller fjorten år denne våren. På skolen må de leve med krenkelsene og mobbingen fra guttene. Om sommeren tilbringer de mye tid i drivhuset, mens vintertiden tilbringes mest inne. En dag kommer det en ukjent pakke. Denne pakken skal forandre livene deres.
Jeg opplevde boka som fengslende på de fleste sider, men på noen av sidene gikk det litt treigt. Det som gjorde boka god, var at det var noe nytt for meg. Det var en blanding mellom virkelighet og fantasi som jeg synes var spennende. Virkeligheten skjer om dagene, mens om nettene kommer fantasien til live. Nesten som en drøm.
Boka i seg selv var ganske levende, men igjen, på noen sider var den litt treg.
Jeg gir boka terningkast fire.
«Kom. Hun venter på oss.»

Til toppen