Galderstjerna

Asbjørn Rydland Samlaget 2016 19 anmeldelser

Etter at Eirik og mora held på å køyre på ein sølvrev på veg heim til det nye huset sitt, står merkelege hendingar i kø: Ein framand mann slår Eirik i svime, og han vaknar opp med eit mystisk runesymbol Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Hirohito

Hirohito

Skrevet av 12. januar 2018 av Hirohito på Gjøklep

(rettet versjon) Jeg mener at teksten ikke burde vinne uprisen fordi teksten prøvde altfor mye for å være "hipp" og "kult" først så bruker han video spill for å få med ungdom eller barn som spiller til å lese boken og han feiler veldig jeg like egt fantasy sjangeren men denne boken var kjempe kjedelig!


Rahul

Rahul

Skrevet av 12. januar 2018 av Rahul på Gjøklep skole

Jeg mener litt at den boka fortjente å vinne Uprisen 2017 , fordi: Jeg liker litt av sjangeren fantasy ,men leser det aldri. Jeg likte det at han våkna med ett mystisk stjernemerket symbol på brystet sitt, uten at han visste hvem som gjorde det helt tilfeldig. Spillet i boka som heter Reborn eksisterer egentlig ikke, men siden det er fantasy så skjønner jeg hvorfor det gjør det . Ellers synes jeg det er en passe fantasy bok.


Kjell

Kjell

Skrevet av 12. januar 2018 av Kjell på gjøklepskole

Jeg mener denne boken ikke skulle vinne for jeg liker ikke denne historien. Jeg skjønner ikke meg på boken den går frem og tilbake, frem og tilbake i spille så jeg skjønner ikke hvorfor han er så opptatt av og finne ut hva de symbolene mener. Han kan gjøre så mye i et spill, men bruker heller tiden på en liten historie.


Pia Døsen Walaker

Pia Døsen Walaker

Skrevet av 14. desember 2017 av Pia Døsen Walaker på Luster ungdomsskole

Galderstjerna av Asbjørn Ryland

Når historia fyrst starta var det som eg glømte alt anna rundt meg og vart med i eventyret, og kvar gong eg lukka boka hadde eg mykje å tenkje over.
I galderstjerna møter me Eirik, som utan vilje blir tatt med på ei reise utanom det vanlege, på reisa møter han både vener og fiendar.
Dette er ei bok eg vil anbefale for dei som likar ei spennande bok, med eit spesielt trekk. For min smak var boka litt treig nokre plassar, men for dei som greier å vente på spenning, les boka! Eg vil gje terningkast 5 til denne boka.


Aron Sporstøl Rønning

Aron Sporstøl Rønning

Skrevet av 16. oktober 2017 av Aron Sporstøl Rønning på Åsly skole

Runer og mysterier!
galder stjerna er en bok med en start som er spennende og veldig lik hverdagen
min der ingen vet hvor neste sekund fører til eller i bokas kase neste setning. jeg synes den er spennende, mystisk, fangene, kulturisk og morsomt men den kunne ha hat noen få bilder alt i alt gir jeg denne boken eller lyd-boken et terning kast 5 gg 2016-2017 jeg kjønner hvorfor du vant

Vis flere anmeldelser

Til toppen