Galderstjerna

Asbjørn Rydland Samlaget 2016 19 anmeldelser

Etter at Eirik og mora held på å køyre på ein sølvrev på veg heim til det nye huset sitt, står merkelege hendingar i kø: Ein framand mann slår Eirik i svime, og han vaknar opp med eit mystisk runesymbol Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Erik

Erik

Skrevet av 29. november 2018 av Erik på Stuenes skole

Jeg synes boka var kjederlig. Det burde ikke vært med et spill i det hele tatt. Da han våkna med tatovering og sånt vår det spennende men med en gan han kom inn i spillet syntes jeg det ble kjederlig. Jeg klarte ikke å følge med selv om jeg leste grundig. Terningkast 3 fordi den bare var spennende i perioder


.

.

Skrevet av 12. januar 2018 av . på Gjøklep

Eg synast at boka var spennande. Eg likte det med at Erik berre vakna opp med eit teken på magen som han ikkje viste kor han hadde fått fra. Eg likar fantasy sjangeren, men eg ville ha hatt meir magiske skapningar, men eg synast at boka er ein bra fantasy bok uansett. Eg vart ganske forvirra når han gjekk inn og ut av spelet, eg viste ikkje om han var i spelet eller ikkje, men det betydde ikkje så mykje.
Eg meiner at boka fortetente og vinne uprisen. Eg vill gje boka terningkast 5.


Bestefar Bosnier/Eller adnan

Bestefar Bosnier/Eller adnan

Skrevet av 12. januar 2018 av Bestefar Bosnier/Eller adnan på gjøklep ungdomskole

jeg syntes denne boken var god men veldig forvirende, jeg kjønte ikke det med at han våknet med en tatovering uten å ha tatovering smerter etter han fikk den, også det spille han spilte finnes ikke.
men ellers så var boken god og spendene, kanksje det burde blitt litt mer forklart når han dro in i spillet og ut


Madelene <3

Madelene <3

Skrevet av 12. januar 2018 av Madelene <3 på gjøklep

Galdestjerna var ein veldige spenna bok. Når eg høyrde kva boka heitte vart eg veldig nysgjerrig på kva slags bok dette kunne vera, men eg vart veldig overasket då eg byrja å lesa. Eg følt at han drog deg litt inn i boka og fekk meg til å lesa meir. Eg vart litt forvirra over boka for skjønte aldri når han var i spelet og når han ikkje var det, men elles er det ein tommel opp frå meg. Eg rår til denne boka. Han får ein 5 av meg sidan eg vart litt forvirra, men elles så var den veldig bra. Boka fortente å vinna og det er det ingen tvil om.


Linnea

Linnea

Skrevet av 12. januar 2018 av Linnea på Gjøklep

Jeg synes at boka var spennende. Den gjorde meg litt forvirra fordi jeg skjønte ikke når han spilte, når han ikke spilte og nå han var inne i spille. Boka griper tak i deg og slipper ikke taket. Jeg ble også veldig nysgjerrig når jeg leste denne boka og det er positivt for jeg blir nesten aldri nysgjerrig når jeg leser.

Jeg synes at boka fortjente å vinne for den var vel skrevet og grep tak i mange lesere.

Vis flere anmeldelser

Til toppen