Følg med nå

Trygve Skaug Cappelen Damm 2019 42 anmeldelser

I denne poesiboka samler Skaug sine mest skjellsettende dikt, med tematikk
som opptar ungdommene: Sex, psykisk helse, vennskap, angst, kjærlighet og mye mer.

Hvordan skrive en anmeldelse?

Elida Marie

Følg med nå

Skrevet av 29. oktober 2019 av Elida Marie på Rønvik skole

Boken var en diktsamling rettet mot ungdom. Jeg kjente meg veldig igjen i noen av diktene, det tror jeg også andre vil føle. Jeg følte denne boken passet veldig dagens ungdom, fordi mange av diktene gav meg en følelse på at jeg kjenner meg igjen.

Jeg likte boka veldig godt, veldig lett å lese og veldig passende

Terningkast 6


Jørgen Holmedal

Følg med nå

Skrevet av 29. oktober 2019 av Jørgen Holmedal på Smestad ungdomsskole

«Følg med nå» er en bok full av dikt som passer helt utmerket til ungdom. I starten skriver forfatteren Trygve Skaug «jeg håper og tror at du kommer til å finne minst ett som er akkurat for deg», og det gjorde jeg. Mange av diktene var fine, men ett par av diktene var litt uforståelig og litt vanskelig, og man måtte begynne å lete seg fram til svaret. Noen av diktene passe bedre til voksne enn til ungdom. Boken var lettlest og oversiktlig. Jeg gir boka terningkast 4.


Linnea

Følg med nå

Skrevet av 29. oktober 2019 av Linnea på Rønvik skole

Det er mange fine dikt i denne boken, men det kan være litt kjedelig å lese den i legden. Den går veldig raskt å lese, jeg brukte en skoletime. Mange av diktene er litt voksen artige ikke noen dikt en 14 åring ville lest fks. Hvis du er veldig glad i å lese dikt vill jeg anbefale denne boken til deg. 

Jeg synes at noen av diktene er bra men mange av de skjønner jeg ikke og noen av dem er litt kjedelige. Heldig vis var den veldig lett å lese og den ble lest ferdig på 1 2 3. De fleste diktene handler om kjærlighet og følelser. Hvis du ikke liker å lese dikt vill jeg ikke anbefale denne boken til deg. 

Terningkast: 3 


emilie kristiansen

følg med nå

Skrevet av 29. oktober 2019 av emilie kristiansen på Rønvik skole

Jeg synes denne boka var helt ok. De fleste diktene handlet om kjærlighet og om at du må være deg, gutt, jente, jentegutt, guttejente uansett. Jeg synes disse diktene passer til stort sett alle, ungdommer, voksne, barn og gamle. Det var korte dikt og bare et dikt på hver side så det var en lett bok å lese. Dette er ikke en bok jeg ville gitt 6 fordi jeg liker mer spenning eller krim, så hvis jeg skal gi terningkast på denne boka vil jeg gi en 4.  


Erik Lykstad

Følg med Nå

Skrevet av 28. oktober 2019 av Erik Lykstad på Smestad ungdomsskole

Følg med Nå er en dikt samling for ungdom. Jeg synes mange av diktene meningsfylt og hadde noe å si til ungdom, noen dikt var litt vanskelig og man måtte tolke seg fram til meningen. Jeg synes noen var mer for voksne enn det var for ungdom. Boka var lett og lese og oversiktlig. Jeg gir boka en terningkast 4.

Vis flere anmeldelser

Til toppen