Følg med nå

Trygve Skaug Cappelen Damm 2019 54 anmeldelser

I denne poesiboka samler Skaug sine mest skjellsettende dikt, med tematikk
som opptar ungdommene: Sex, psykisk helse, vennskap, angst, kjærlighet og mye mer.

Hvordan skrive en anmeldelse

Anine

Fantastisk!

Skrevet av 27. november 2019 av Anine på Grov skole

“Følg med nå” er en bok med samling av dikt av Trygve Skaug. Alle diktene er rettet mot leseren og det syntes jeg var en fin ting som gjorde boken personlig på en måte. Det er også noen dikt som er illustrert og det var en av tingene jeg likte best med hele boken. Jeg anbefaler flere å lese boken. Den passer for ungdomsskoleelever og oppover. Noen av diktene traff meg personlig og festet seg til hjernebarken med en gang. Det er også spesielle situasjoner jeg har vært involvert i jeg kom til å tenke på når jeg leste et par av diktene.

Terningkast: 6


Adam Benedikt Balteskard

En bok til ungdommen

Skrevet av 20. november 2019 av Adam Benedikt Balteskard på Grov skole

Boken er en samling av dikt.

Jeg synes boka passer ekstra godt for ungdom som stresser, eller er litt usikker på seg selv. Boka inneholder korte dikt som er enkle, men har store betydninger. Et dikt jeg likte var det på side 74. Jeg kunne lest boka mange ganger før jeg ville blitt lei av den, fordi alle diktene er noe for seg selv. Jeg kjente meg godt igjen i noen av diktene.

Jeg vil gi boka terningkast 6 fordi noen av diktene kjenner jeg meg igjen i og fordi den var enkel og overskikkelig og lese.


Sondre Sørli

Følg med nå

Skrevet av 11. november 2019 av Sondre Sørli på Hauketo skole, 10. trinn

"Følg med nå" er skrevet av Trygve Skaug, og er en diktsamling. Boka har mange fine forskjellige dikt, og du kommer garantert til å finne et dikt som skildrer deg godt inne i boka. Du som aldri har lest boka vill nok tenke seg at en diktsamling er noe av det kjedeligste man kan lese, og du har rett. En diktsamling er kjedelig å lese, men "følg med nå" er ikke som alle andre diktsamlinger. "Følg med nå" retter seg mer mot ungdommen, og det er det som gjør den så spennende. De forskjellige diktene personifiserer en del forskjellige ungdommer meget godt, og det er det som gjør boka så spesiell.
Terningkast: 5


Oda Helen

Dikt for alle

Skrevet av 11. november 2019 av Oda Helen på Kråkerøy ungdomsskole

Du kommer garantert til å finne et dikt, et dikt som er ment for deg, et dikt du kjenner deg igjen i. Det gjorde i alle fall jeg, jeg fant flere faktisk.
Denne boken er en samling av dikt, eller en diktsamling. Forfatteren har skrevet dikt om sine følelser, sine tanker og sine meninger, og du kommer garantert til å kjenne deg igjen i minst et dikt.
Jeg hadde egentlig ikke noe særlig lyst til å lese en diktbok, jeg tenkte at det kom til å bli for kjedelig, eller noe sånt. Det ble det ikke, jeg angrer ikke et sekund på at jeg leste denne boka. Diktene er så utrolig bra, du sitter der og leser diktene og kjenner deg faktisk igjen i det som står der. Du kommer inn i en helt annen verden når du leser dette, en verden fylt av tanker og følelser. Boka får deg til å føle at du faktisk ikke er alene om tankene dine. Jeg synes denne boka var helt fantastisk, og jeg tenker at den faktisk kan hjelpe andre på en måte, hjelpe folk til å forstå tankene sine, hjelpe dem til å se på verden med et annet syn. Dette var den beste boken jeg noen gang har lest.
Jeg anbefaler denne boken for alle aldre, og gir den terningkast:6. Denne boken bør virkelig nomineres til U-prisen.


Elida Martine Olsen Sara

Følg med nå

Skrevet av 6. november 2019 av Elida Martine Olsen Sara på Grov skole

“Følg med nå” er ei bok skrevet av Trygve Skaug. Kanskje ikke en slik bok du tenker deg, men en bok full av dikt.

Diktene traff meg, som ungdom. Den er ment for ungdommen, diktene får deg til å tenke, på ting du aldri har tenkt på før. De var lettleste og forståelige. Alle diktene er forskjellige, noen treffer deg, andre treffer meg. Det var mange dikt som traff meg, dikt side 79, dikt side 101, dikt side 6.

Jeg vil anbefale boka på det sterkeste for ungdommen.

Vis flere anmeldelser

Til toppen