Exit

Diverse forfattere Gyldendal 2019 11 anmeldelser

Freddy kjører inn i vintermørket og plukker opp en dame som trenger skyss. Lussi slumrer i forsetet da bilen og ferieplanene blir snudd på hodet. Maria er på vei inn i ørkenen, med kribling i magen og et presserende problem. Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Ravi

Alt i ett.

Skrevet av 29. oktober 2019 av Ravi på Kråkerøy ungdomsskole

Boka exit består av 7 forskjellige noveller jeg skal bare anmelde 3 av dem. Å lese noveller i stedet får en hel bok, var ganske greit. Jeg følte at man fikk mye mer ut av boka, men den ble litt vanskeligere å anmelde.

17 grunner

Den novellen her var ganske bra, i starten var du veldig forvirret, men jeg likte det litt. Den var spennende, og hadde en mystisk slutt.

Jeg gir den terningkast 4.

Kamikaze

Kamikaze var en spennende historie, sevl om du i ikke har angst får og fly så kan du sette deg inn i historien.

Jeg gir den terningkast 4.

Bare idioter drar til Syden

Av alle Novellene i Exit så tror jeg dette var min favoritt, jeg kjenner meg ikke igjen i noe av det, men jeg bare syntes at det var en god historie. Forfatteren var flink til å beskrive følelser og hendelser.

Jeg gir den terningkast 5.

De tre historiene jeg anmeldte nå var de 3 beste, så det var mye dårlig også. Så hvis jeg skulle anmeldt hele boka så gir jeg den terningkast 4.

.


Råmund Vang

10 grunner til å la være men 7 grunner til å lese

Skrevet av 25. oktober 2019 av Råmund Vang på Vågå ungdomsskole

Denne boka har 7 noveller. Den fysste novella handlar om ein gut som reiser frå der han bor og på vegen møter han ei dame og det han ikkje viste var at ting skulle skje. det var vanskelig å lese den boka fordi den var forvirrende å lese den. Eg ble skuffa da eg leste boka for det er så forvirrande og lese så mange noveller. Man blir bare forvirre og gløymer det som sto på den førre, men boka var spennande og det er vanskeleg å legge den frå seg. Og bare lese ein bok som er spennande heile tiden er bra. Eg synest at vist du liker å lese bøker som har novelle anbefaler eg den.


Julie A

Exit

Skrevet av 23. oktober 2019 av Julie A på Elverum ungdomsskole

Denne boka har sju noveller. Jeg syntes denne boka er ganske bra for mange fordi det er forskjellige noveller i boka. Den novellen jeg likte best er Grunner. Jeg liker Grunner fordi det er ganske mye spenning i den og den får meg til å lese mer. Jeg syntes de andre novellene var litt kjedelige å lese men det var fortsatt bra fortalt. Jeg gir denne boka en 3.


Tala

Exit

Skrevet av 21. oktober 2019 av Tala på Elverum ungdomsskole

Jeg synes egentlig boka var litt kjedelig fordi det ble veldig forvirrende å lese mange noveller på en gang, men det var bare en av novellene som jeg likte. Det som er bra med boka er at det er forskjell fra historie til historie og da kan man prøve å finne ut hva man liker best. Terningkast 4


Marius

En god bok

Skrevet av 17. oktober 2019 av Marius på Hisøy skole

Exit er en veldig spennende boka som har bråe og merkelige handlinger. Flere steder i boka blir i vertfall jeg engasjert til å lese mer på måten forfatterne skriver. De skriver spennende og gripende handlinger. Denne boka består av sju gode noveller som er skrevet av sju forskjellige forfattere. I novellene i denne boka er det mye spennende og bra. Men det er litt vanskelig å følge med i boka når den nye novellen starter midt i handlingen og du får ikke helt med deg hva som skjer før du får et tilbakeblikk av hovedpersonen.
Jeg ville gitt denne boka et terningkast 4

Vis flere anmeldelser

Til toppen