Exit

Diverse forfattere Gyldendal 2019 48 anmeldelser

Freddy kjører inn i vintermørket og plukker opp en dame som trenger skyss. Lussi slumrer i forsetet da bilen og ferieplanene blir snudd på hodet. Maria er på vei inn i ørkenen, med kribling i magen og et presserende problem. Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Lars Erik Engebretsen

Dårleg bok

Skrevet av 5. desember 2019 av Lars Erik Engebretsen på Vågå ungdomsskole

Det er ikkje ei tøff bok, det er alt for mykje kleine kjerlighetsgreier og viss det er action så er det berre noko kjedeleg tull, ingen slåsting, våpen eller vold.

Terningkast 2.


Marita

Exit

Skrevet av 5. desember 2019 av Marita på Vågå ungdomsskole

Exit er ei bok med 7 noveller.
Eg vil anbefale boka fordi alle novellene er spennande og dei er artige og lese. Exit betyr utveg, og alle novellene har utvegar. Eg tykte boka gripepunktet var bra.
Gripepunktet er skrive av Neha Naveen. Den handla om ei jente som heitte Stine. Ho gjekk på vgs, og dreiv og øvelses køyrte, køyrelæraren hennar var ein som heitte David. Ho hadde aldri vore forelska før, men etter ho hadde sett og prata med David fekk ho litt sommarfuglar i magen. Foreldra hadde hatt nokon kranglar, men dei klarte alltid og ordne opp i dei. Mora og Stine hadde ein kafé som dei kalla "kafeen vår". Ein dag skulle ho øvelseskøyre i byen, plutseleg såg ho mora på kafeen, men med ein anna mann. Stine måtte helde på hemmelegheita overfor pappaen sin, men synast det var vanskeleg. Ein dag klarte ho ikkje meir, og alt glapp berre ut av ho.

Eg gjev terningkast 4,5 🙂


Erik Johannes

ikkje less denna æ shett

Skrevet av 5. desember 2019 av Erik Johannes på Vågå ungdomsskole

Exit bok anmelding
Det er ei bok med 7 noveller og den er drit.
Det er ikkje den same forfattaren heile tia men eg bryr meg ikkje om forfattaren.
Terningkast 1


Dina Fossen

Entry this book

Skrevet av 5. desember 2019 av Dina Fossen på Vågå ungdomsskole

Exit
Boken exit er ei bok med 7 små noveller inni. Alle novellene er skrive av ulike forfattarar, men dei har same bodskap.
Alle novellene handla om at hovudpersonen kom i ei slags krise, men at dei fant ein slags utveg altså ein Exit. Ingen av novellene var samanhengande så du trengte ikkje og få med deg alle, det var bra når vi las høgt fordi vi ikkje alltid var samla eller at ein person var. Det var litt kult at boka heitte Exit og alle novellene handla om at hovudpersonen kom i ei slags krise, men at dei fant ein utveg altså ein Exit. Den novella eg likte best var Kamikaze og den eg likte minst var Space. Eg synest ikkje at det passar med ein teikneserie i denne boka.
Eg gje boka terningkast 5

MVH Dina Fossen


Hanna Berg

7 noveller

Skrevet av 5. desember 2019 av Hanna Berg på Vågå ungdomsskole

Exit er ei bok med mange forskjellige noveller. 17 grunnar, sonar av Hurlumhei, let it loose, space, gripepunktet, kamikaze og berre idiotar drar til syden.

Eg likte best sonar av Hurlumhei og berre idiotar drar til syden fordi dei var meir inntresant og dei andre skjønte eg ikkje heilt, men sjølv om eg ikkje skjønte dei så likte eg boka elles.
Eg trur boka heiter Exit fordi i alle novellene er det liksom nokon som vil ut eller liksom noko dei vil som skal ut visst dykk skjønner kva eg meiner.
Eg vil gje boka 4 i terningkast fordi noko av det var bra men det var nokon eg ikkje skjønte heilt

Vis flere anmeldelser

Til toppen