Etterpå varer så lenge

Karin Kinge Lindboe Aschehoug 2013 3 anmeldelser

Stella er død. Hun har vært død i tjueto dager og tjueto netter. Benny klarer ikke flere dager uten Stella. En dag begynner en ny jente i klassen. Flinke, pene Sara som får alle til å le. Klassen kan ikke Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

marie

marie

Skrevet av 4. april 2013 av marie

Forvirrende bok – for den skarpeste kniven i skuffen 🙂

Boken handler om en person som heter Benny. Vennen til Benny (Stella) har hvert død i 22 dager. Det har begynt en ny jente i klassen som heter Sara. For mange i klassen så er Sara en slags erstatning over Stella. Men ikke for Benny. Klarer Benny seg uten Stella? Finn ut i denne boken.
Noe som gjør at jeg gir denne boken en 4 er at jeg syntes den var litt vel frovirrende. Men hvis du liker forvirrende bøker, så er det en kjempe spennende bok utenom. Men hvis du ikke er så glad i å tenke veldig mye utenom lesingen, og bare lese. Da er dette et dårlig alternativ for deg.

Av «Gabbo98»


marie

marie

Skrevet av 4. april 2013 av marie

Etterpå varer så lenge av Johnny

Denne boka handler om Benny som har mistet en viktig person i livet sitt, og det har gått tjueto dager og tjueto siden hun døde, og Benny klarer ikke leve uten henne. Alt han ser minner hjan om henne. Men så får Benny en ny elev i klassen, og denne eleven heter sara. Hun får alle til å le, og alle klarer ikke å la være å elske henne. Bare ikke Benny. Han tror at Sara kommer til å ta plassen til Stella.

Jeg liker denne boka, fordi den forteller om vennskap, og kanskje mer. Det jeg fikk med meg mest er at, de i klassen erstatter en person uten å tenke seg om de fine minnene de har hatt sammen.

Av Johnny


marie

marie

Skrevet av 4. april 2013 av marie

Etterpå varer så lenge

Stella døde av kreft rett før jul. Hun var bestevennen til Benny. Benny klarer seg ikke uten henne, og føler seg alene. Hun føler at alle glemmer Stella, og Ikke bryr seg.
Etter jul starter det en ny jente i klassen. Hun heter Sara Reine. Hun er pen, snill og får alle til å le. Benny føler at hun erstatter Stella, og hun vet ikke hva hun skal gjøre. Hun begynner å hate.
En dag setter noen en stige utenfor vinduet til Benny. Benny vet hvem det er. Sara.
Etter flere dager kommer hun opp stigen. Benny åpner vinduet og Sara klatrer inn. Benny og Sara snakker. Benny finner ut at Sara egentlig er veldig grei, og de blir bedre kjent.

Jeg syntes boken var lettlest, men trengte en del følelser og ”omsorg” for å forstå og leve seg inn i teksten. Boken var veldig trist og man kan kjenne seg igjen, hvis man har mistet noen du er veldig glad i. Jeg anbefaler boken for de som er ca. 12-15 år.

Av Jon

Til toppen