Et hjerte i en kropp i verden

Deb Caletti Gyldendal Oversetter: Heidi Sævareid 2019 2 anmeldelser

Det finnes sanger om hjertet Og dikt om hjertet Og legender om hjertet Og fakta om hjertet. Og det er sant – hjertet synger og snakker og forteller historier. Det går an å regne ut hvor mange kilometer arteriene utgjør Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Marie Rekdal

Et hjerte, i en kropp, i en verden!

Skrevet av 7. november 2019 av Marie Rekdal på Torstad ungdomsskole

Et hjerte, i en kropp, i en verden
Boken handler om en jente med navn Annabell som en dag bestemmer seg for at hun vil løpe helt fra Seattle og til Washington Dc. Hun har opplevd noe som er veldig vanskelig for henne, og mens hun løper prøver hun å glemme det. Med seg har hun Bestefaren hennes Ed som følger henne i bobilen, og på veien møter hun både utfordringer, overraskelser og velkomster.

Jeg syns boken startet veldig spennende, jeg ble dratt inn i fortellingen og ble veldig spent på hva som kom til å skje videre. Etter hvert syns jeg boken gikk veldig sakte, jeg klarte ikke helt og følge med på hva det var som skjedde.

Jeg syns forfatteren var veldig flink til å bruke skildringer, og forklarte nøye om de forskjellige personene og stedene slik at jeg virkelig klarte og leve meg inn i det som skjedde. Enkelte ganger syns jeg det ble litt vell mye skildringer og ikke så mye handling, noe jeg mener gjorde boken litt uinterresant. Noe jeg syns var spennende var at man hele tiden lurte på hva det var Annabell hadde opplevd, det var det eneste som gjorde at jeg fikk lyst til å lese videre. Alt i alt syns jeg boken var helt grei. Fra meg får den terningkast 4.


Marte sitje Hvidsteen

Et hjerte i en kropp i verden - av Deb caletti

Skrevet av 6. november 2019 av Marte sitje Hvidsteen på Torstad ungdomsskole

Et hjerte i en kropp i verden

Denne boka handler om Annabelle, en 17/18 år gammel jente, som bestemmer seg for å løpe fra Seattle til Washington D.C. Annabelle går siste året på high school og bor sammen med broren Malcolm og moren Gina. Annabelle har opplevd noe hun synes er veldig ubehagelig, og bestemmer seg for å løpe fra Seattle til Washington D.C, for å glemme dette. På denne løpeturen har hun med seg Bestefaren Ed som følger henne med bobilen sin, og broren Malcolm har laget en facebook side der for donerer penger som hjelp på veien.

Jeg synes at boka har mange gode skildringer, men de er ikke ofte nok. Boka har godt språk med mange variasjoner. Man blir egentlig mest kjente med hovedpersonene, og jeg skulle ønske at vi ble kjent med noen av de flere karakterene. Handlingen i boka er troverdig, men den kunne forklart litt mer om hvorfor hun gjør det. Boka er ganske kjedelig i starten, men den blir mer spennende etter hvert. Jeg gir boka terningkast 4

Til toppen