Engleslakt

Ingelin Røssland Samlaget 2013 2 anmeldelser

Etter ein fest begynner Engel og venninna Irene å få ubehagelege tekstmeldingar. Det som først ser ut til å vera ein dårlig spøk, blir snart blodig alvor. For første gong er journalistspira usikker på om det er sånn at alt Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

marie

marie

Skrevet av 3. april 2013 av marie

Engleslakt

Engleslakt er den siste boka i den spanande trilogien om journalisten Engel Winge. Dette er den 8 boka til Ingelin Røssland. Ho er ei dyktig forfattar som skriver bra. Sjangeren er spenningsroman.

Boka handlar som sagt om Engel, ei tøff journalistspire som ikkje lar seg skremme. Ho og veninna Irene drar på ein fest. Etter festen får dei ekle meldingar, nokon har filma Irene ha sex, og truar med og leggje filmen ut på internett. Neste dag forsvinner Irene. Det blir blodig alvor. Engel står opp til knærne i trøbbel. Kem kan ho stole på? Klara ho komme ut av trøbbelet med livet i behold?

Boka var veldig lett og lese, lett å forstå, spanande. Det var kjempespannandes frå første side med eit satanistisk band og Irene si forelsking i songaren i bandet! Boka er litt mystisk, mange folk som sjular noko. Setningane i boka var korte, og då er det lettare og følgja med. Boka er spanande fordi du blir så reven med, og du vil vite meir.
Det er mykje banning i boka, sex, alkohol og røyking er og med. Eg vil sei at boka passar best for 14 år og opp.
Eg blei ferdig med boka på ein dag, ho var så spanandes!

Av Martine


marie

marie

Skrevet av 3. april 2013 av marie

Spennende engleslakt

”Engleslakt” er den siste boka i trilogien om journalisten Engel Winge.

Boka handler om to venninner, Engel og Irene. Etter en fest får de ubehagelige tekstmeldinger. I begynnelsen ser det ut til kun å være en dårlig spøk, men etter hvert skjønner de at det er blodig alvor. Noen har fulgt etter dem, filmet dem og truer med å legge filmen ut på Nettet. Engel føler at hun har problemer så det holder, og er også usikker på hvem hun kan stole på.

Irene dør plutselig. Alle tror det er selvmord, unntatt Engel, som er journalist. Siden ikke kjæresten vil hjelpe henne, eller hun ikke tør å gå til politiet, må hun prøve å finne ut av mysteriet alene.

Språket i boka er enkelt, klart og tydelig. Boka er utrolig spennende – du klarer ikke å legge den fra deg – du bare må ha mer! Den passer for alle, fra de religiøse som trenger spenning til de som ikke får nok, verken av spenning eller religiøsitet.

Av Jenny Emilie Berntsen

Til toppen