Ellinor

Katarina von Bredow Kagge Forlag AS Oversetter: Line Almhjell 2018 1 anmeldelse

På bursdagen til Ellinor begynner det en ny gutt i klassen. Han heter Viktor, og er pen, morsom og tar liksom plass med en gang. Han ser rett på Ellinor når klassen synger for henne, og hun kjenner at hun Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Lovise

Lovise

Skrevet av 28. september 2018 av Lovise på Torstad ungdomsskole

Ellinor
Sjanger: Romantikk og drama
Innhold: Boka handler om en jente som heter Ellinor og bestevennen Leo. Plutselig kommer det en ny gutt på skolen som blir forelsket i Ellinor. Leo blir sjalu og sint. Han nye gutten blir med Leo og Ellinor å klatre. Det liker ikke Leo og han blir veldig veldig sjalu.

Spenningstoppen går litt gjennom hele boka og den er egentlig ganske spennende hele tiden. Boka er en helhet og hører sammen fra start til slutt. Slutten var veldig brå og denne kunne ikke ende sånn. Boka er ganske original fordi de klatrer i boka, noe jeg aldri har sett før i en bok. Kjærlighets greiene i boka er ikke så originalt fordi det finnes flere lignende historier. Boken er ganske troverdig og det som skjer kunne skjedd på ekte.

Jeg tror forfatteren har skrevet boka fordi hun liker og klatre og hun liker kjærlighet. Jeg tror hun vil prøve å få andre folk til å like klatring. Andre folk burde lese boka hvis de liker å lese om kjærlighet.

Terningkast: 4

Til toppen