Eg har venta på deg

Atle Hansen Samlaget 2020 19 anmeldelser

Stormfull skrekk. Simon gler seg til å ro ut på havet for å fiske. Men kven er det som plutseleg ropar på han? Er det den mystiske jenta han møter på kafeen? Ho som han skal å halda seg vekke Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

edvardleander langen

Kjedelig

Skrevet av 6. januar 2021 av edvardleander langen på røros

Jeg likte den ikke så godt. Klarte ikke og leve meg inn i historien


Ida

Ida

Skrevet av 6. januar 2021 av Ida på Lambertseter

Det var spennende at man ikke fikk vite hvem som var på lofte og hvem den jenta som satt på stranda hvar og hvorfor hun satt der, Jeg likte ikke at det var musikk i bakgrunnen i lydboken det var litt forstyrret men det gjorde det skumlere.
Jeg ville gitt boka 4 stjerner fordi den er spenene.
Jeg er enige i noen men ikke alle.

Denne boka handler om en gutt som skulle på fiske tur men når han skulle hente båten så var det en jente som satt på stranden og så på han når han hadde hadde kommet ut på skjøen så so han at hun fortsatt så på han, etter en stund hadde han ikke hadde fått noe fisk så ga hann litt mat til kråkene, så dro han tilbake til båthuset?
Når han gikk inn døra børste han en jente som sa Simon er det deg? Stemmen kommer fra lofte. Han ville først opp på lofte men han gikk ut og løste opp sykkelen hans og syklet alt han kunne opp baken


Real Bruffen

Bruffen sin kule tekst

Skrevet av 6. januar 2021 av Real Bruffen på Lambertseter

Boka handler om en person som heter Simon, han har arva en fiskebod som han bruker ofte. En dag bestemmer han seg for å dra på en tur for seg selv, han skal ta med fiskeutstyr og han gleder seg til å være alene i noen dager. Men når han først går ned til boda og lukker opp døra hører han en stemme som sier kom til meg Simon, men det som er rart er at selvom han ikke tørr å gå opp er det som om en kraft drar han opp mot loftet. Magefølelsen sier at det er en farlig person og at han må komme seg langt vekk. Og han greier etter hvert å komme seg vekk, han tenker at det kanskje var dama som så på han istad når han skulle ut i båten.


Linnea Budeng

Bra bok

Skrevet av 6. januar 2021 av Linnea Budeng på Lambertseter skole

Det var mange bra adjektiv som beskrev substantivene og det gjore boka spennende.
Det burde vært litt mer om de forskjelllige tingene. Terningkast 5.


Morjan7C

Spenne bok

Skrevet av 6. januar 2021 av Morjan7C på Lambertseter skole

Jeg har lest boka jeg har venta på deg
Jeg synes boka var ganske bra, men klarte ikke helt og leve meg inn i den.
Den var på nynorsk men var forsat ganske lett og lese.

Vis flere anmeldelser

Til toppen