Dropout

Annette Münch Aschehoug 2018 63 anmeldelser

Gisseldrama på bygdeskole. Tre gutter bryter seg inn på skolen der Katia og Madeleine øver i musikkrommet. Guttene har en plan, men de er også desperate, og, viser det seg, ganske amatørmessige. De fem unge menneskene er innelukket i skolen, Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Rune

Rune

Skrevet av 11. desember 2018 av Rune på Åkra ungdomsskole

Drop out
Forfatteren hetter Annette Munch

Boka handler om 3 gutar som droppe ut av skulen på grunn av at dei ville bli høyrde. Så kjem dei på skulen og krever og bli høyrt med våpen.

Eg likte ikkje boka for fordi den var uinteressant og treig.
Terningkast 2.


adina

adina

Skrevet av 11. desember 2018 av adina på Husnes ungdomsskole

Tre gutter har droppet ut av skolen. Nå er dei sinte og krever å bli hørt. Men aksjonen går ikkje som planlagt, og snart handler kvelden om liv og død for dem sjølv og jentene som tilfeldigvis befant seg i skolebygget. Mens klokken tikker, avsløres hemmelegheiter og skjulte motiver

Eg synes at boka er god

Den var spennande og gøy og denne passer for ungdommer

Terningkast 6


Johanne Thygesen

Johanne Thygesen

Skrevet av 10. desember 2018 av Johanne Thygesen på Lillesand ungdomsskole

DROP OUT skrevet av Annette Münch
Boken handler om 3 gutter som har bestemt seg for og ta hevn på skolen, ved å sprenge hele skolen. Tilfeldigvis var det også 2 jenter der samme kvelden som guttene holder som gisler.
Jeg syntes boken var tung og lese, boken på 211 sider har en tidsperiode på rundt 4 timer. Det står at det kommer politi men politiet kommer aldri. Det var veldig utdypende, faktisk litt for utdypende som gjorde at boken ble uinteressant.

Boken var litt realistisk men jeg kan uansett ikke se for meg at dette kunne skjedd i virkeligheten.
Karakterene i boken er 2 jenter og 3 gutter. det er litt urealistisk at 3 gutter på rundt 16 år har tenkt til og sprenge skolen. Og at han ene har med seg en rotte i lommen samtidig.

Boken starter greit, men blir veldig laber etterhvert. spenningskurven er ikke særlig stor, det var 1 hendelse men for meg er ikke det nok.

Jeg gir boken en 4


Ægir Grande Lyng

Ægir Grande Lyng

Skrevet av 7. desember 2018 av Ægir Grande Lyng på Lom ungdomsskole 10B

Eg valgte boka «Dropout»av Anette Münch, fordi ein i klassa mi hadde lese den før meg og anbefalte den. Eg synstest at boka var godt skriven og spennandest. Boka startar litt treigt, men etter cirka ti sidar så kjem ho seg mykje. Det var eit godt og variert språk. Eg anbefaler boka til ungdomar. Denne boka får terningkast fem av meg. Det er ei veldig spennandest bok, og eg anbefaler ho veldig.


'maria olkinuora

'maria olkinuora

Skrevet av 6. desember 2018 av 'maria olkinuora på Harestua skole

Jeg valgte boka fordi både coveret og tittelen var veldig kul. Jeg har ikke hørt noe om boka før jeg leste den, så jeg startet med ingen forventninger. Boka kom til hoveddelen veldig kjapt. Det likte jeg veldig godt. Forfatteren skrev på en måte som fikk meg til å forestille hva som skjedde veldig klart. Jeg synes det var veldig fascinerende men litt forvirrende når han hopper fra synsvinklene til alle personene, men det gjør boka kanskje litt mer spesiell.

Jeg gir boka et terningkast 4 for sin egen identitet og har aldri lest en bok som denne før. Den får trekk fordi det manglet litt spenning av å til i boka og det virker som han «bare skriver for å skrive noe» noen sjeldne ganger. Ellers veldig bra bok.

Vis flere anmeldelser

Til toppen