Dropout

Annette Münch Aschehoug 2018 63 anmeldelser

Gisseldrama på bygdeskole. Tre gutter bryter seg inn på skolen der Katia og Madeleine øver i musikkrommet. Guttene har en plan, men de er også desperate, og, viser det seg, ganske amatørmessige. De fem unge menneskene er innelukket i skolen, Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Ida Midtskogen

Ida Midtskogen

Skrevet av 6. desember 2018 av Ida Midtskogen på Harestua skole

Jeg leste boken drop out fordi jeg syntes at forsiden så veldig spennende ut, og tittelen var interessant. Jeg syntes at boken var litt kjedelig og forvirrende i starten men spenningen bygde seg opp. Denne boken anbefaler jeg 13-18 åringer og lese. Terningkast 4.


Thomas Matre

Thomas Matre

Skrevet av 5. desember 2018 av Thomas Matre på Orstad skole

Dropout

Dropout handler om to jenter som skal på konsert i New York og forhåpentligvis debutere på en god måte, men når de bestemmer seg får å øve dagen før de skal reise så går alt galt.. tre gutter har nemlig hele livet sitt følt seg som tapere og de har skylt det på skolen. Dette har ført til at de har utviklet et hat får skolen derfor bestemmer de seg for å lage en plan slik at dette ikke kommer til og skje med andre i fremtiden, men en plan som er laget dårlig er dømt til å mislykkes og når det skjer kommer hemmeligheter og ukjente ting frem
Jeg likte denne boken veldig godt. Det var akkurat min type bok. Den var verken kort eller lang og brukte for det meste veldig lett språk. Boken bruker mange perspektiv gjennom fortellingen først er det en av jentene så en av guttene og deretter tilbake igjen. Så det er viktig å holde tungen bent i munnen når man leser den. Det er også litt mye død tid mitt i boka, men det varte ikke lenge
Jeg vil anbefale denne boken til personer fra 13-18. Den er lett å lese så det er en bok for alle. Det eneste man må passe på er fra hvilken synsvinkel boka er skrevet fra i det og det kapitelet. Jeg likte boken veldig godt å gir den terningkast 5


kristian

kristian

Skrevet av 5. desember 2018 av kristian på Orstad skole

I starten så skjer det noe veldig spennende… og det er alt.
Hovedpersonene heter katia og Madelene. Og vi hopper mellom disse to. De tenker hele tiden på noe som bekymrer dem i fremtiden, og det får vi aldri oppleve, for boka slutter før det.
Som sagt, så skjer det en spennende ting i starten, og det var alt spennende som skjer. Tiden går, og det virker litt som om forfatteren bare prøver å få flere ord.
Handlingen pågår over 3-4 timer, og det føles egentlig som 10-20.
Handlingen skjer bare en plass, og etter side 40 så møter vi egentlig ingen nye personer i fortellingen.

Kjedelig bok, hadde forventet mer etter hva som står bak og hvordan forsiden ser ut.
Jeg gir denne boka terningkast 2/6


Vemund Tvinneriem

Vemund Tvinneriem

Skrevet av 5. desember 2018 av Vemund Tvinneriem på Landøya ungdomsskole

Jeg opplevde boka underholdene, jeg liker best å lese krimbøker. Jeg synes dette var en god krimbok på grunn av omgivelsene. At alt dette skjedde på en skole og at hovedpersonene var ungdommer gjorde å lese boken til en fantastisk og kanskje litt realistisk opplevelse. Det er mye ytre og indre spenning, liker veldig godt hvordan forfatteren utvidet alle hendelsene med veldig god ordbruk.

Boka er bra fordi den er underholdene og oppslukende. Det skjer ganske mye hele tiden. Det som gjør boka litt dårlig, er at jeg ikke forstod alt hele tiden. Som for eks så byttet boken synsvinkel midt i til en av de 3 guttene som kommer på skolen, så det skjønte jeg ikke helt i starten. Jeg likte også slutten, fordi den var litt uventet for meg, så det gjorde boka bedre synes jeg. Det som også gjør boka bra er at jeg liker veldig godt krimbøker og dette var en god krimbok, så den passet bra for meg.

Jeg anbefaler denne boka til ungdommer mellom 13-16 fordi jeg synes boka passet bra for meg nå, fordi den var ikke så vanskelig å lese. Den var litt uforståelig når synsvinkelen endret seg, men det forsto jeg etterhvert. Det er også litt banning i boka, så det er kanskje litt upassende for yngre.


jamor

jamor

Skrevet av 4. desember 2018 av jamor på Bytårnet skole

Bytårneskole Jamor Øzdemir. 8. klasse
Andmelelse drop out
Boka handler om to jenter som fikk lov til å øve på skolebygget de var i musikkrommet. De to jentene skulle øve på musikk, siden de fikk muligheten og spille i USA i New York. Men brøt dagen før de drar bryter det seg inn 3 gutter med våpen og sprengstoff, planene til disse tre guttene var å sprenge skolen.
Jeg synes boka var litt bra men det var veldig forskjellig på hver setning, det kunne vært litt mer sammenheng og mer spenning, det var litt spennende på starten men etter hvert ga boka ikke hel mening jeg fikk ikke lyst til å forsete og lese boka og hadde bare lyst til å legge den fra meg. Det var mye mer drama også en spenning.
Terningkast 2. fordi boka ble ikke så spennende som jeg trodde at den skulle bli.

Vis flere anmeldelser

Til toppen