Drømmeprinsen

Anne Gunn Halvorsen, Randi Fuglehaug Aschehoug 2021 2 anmeldelser

Prinsesse Margrethe sliter etter at skoleballets nachspiel endte dramatisk på sykehus. Hva som faktisk skjedde den natta, tør hun ikke fortelle noen. Når både tvillingbroren og resten av familien svikter i kjølevannet av pandemien, tårner problemene seg opp. Hadde hun Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Oliwia

Drømmeprinsen

Skrevet av 13. september 2021 av Oliwia på Kjeller ungdomsskole

Prinsesse Margrethe ender opp i sykehuset etter en brutal halloween fest på skolen. Den kvelden skulle hun få pult for første gang med en hun likte, men det endte opp med at han tok opptaket, henne løp ut og dopa seg selv. Kongefamilien hadde problemer med corona, da nyhetene fikk høre at prinsessen landa på sykehuset ble det enda mer press på familien. Margrethe ville ikke fortelle den ekte grunnen til noen, bare til en Dansk-prins.

Jeg syntes boka var ganske grei, fordi jeg liker når det skjer noe hele tiden og spenninga vokser opp, men de utvidet øyeblikkene hele tiden, at det ble for mye og for langt. Det irriterte meg mens jeg leste. Jeg gir boka terningkast 3.

Boka passer til ungdommer som liker kjærlighetsdrama. Boka er ganske lang, så hvis du liker korte historier så passer den ikke for deg.


Emma Bøe

drømmeprins på avveie

Skrevet av 8. september 2021 av Emma Bøe på Varteig barne- og ungdomsskole

Dette var absolutt ikke boka for meg, men jeg vet at det er veldig mange som liker bøker som dette. Verdt å lese. ligger på topp 100, og det sier noe hos meg.

Margrethe er prinsesse i norge og det er monarki. Hun er sytten år og har aldrig hatt sex. Helt siden hun ble inlagt på syke hus på haloweenballet i fjor har hun vært singel, men i danmark finnes det en prins, en khekk prins. Som desuten ser ut til å like henne tilbake. Kanskje dette vil bli første gang?.

Selv likte jeg den ikke så veldig godt, litt for mye om sex, og karakteren er fem år eldre en meg selv. Kommer til å vente på en bok tre da dette er nummer to i serien, men det at eg har lest toern ville ødelagt for lesningen av eneren. terningkast 3.

Anbefales til alle som vil prøve noe litt nytt, handler om for mye sex for mange, men like vell bra. Ikke av de beste bøkene jeg har lest, men likevell langt oppe på lista.

Til toppen