Drabant. Vol. 3

Øyvind Holen og Mikael Noguchi Cappelen Damm Illustratør: Michael Noguchi 2018 70 anmeldelser

Året er 2000 og voksenlivet er i ferd med å innhente Victor og Fredrik. Camilla dukker opp igjen med en mørk hemmelighet og Oslo kommune innfører nulltoleranse mot graffiti. Gamle vennskap testes til bristepunktet i Oslonatta. Volum 3 er en Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

cheyenne

cheyenne

Skrevet 14. desember 2018 av cheyenne på Åkra ungdomsskole

Denne boka handler om ein mann som heite Viktor, som er med i en taggegruppe i Oslo, der er det forbudt å tagge. Viktor er den einaste som har eit hus i den gruppa. To venner av han sover sjå han dei heiter Frederik og Camilla.
Det er ei bok som kan høyre til ungdomsroman og tegneserie. Eg syns at denne boka passer til ungdommer for den har kjærlighet og det skjer ulovlige ting så ungdommer syns er spennande.
Når Camilla ble misbrukt gjekk guttene ut for å gjere noko kjekt (ulovleg) på grunn av bildene av Camilla

Eg syns boka kunne vore litt lengre for det var litt kort fortelt.
Dei kunne ha skrive litt meir utfyllande.

Eg gir terningkast: 4 fordi den var spennande og eg likte boka


endre odden

endre odden

Skrevet 13. desember 2018 av endre odden på Stuenes skole

jeg gir den terningkast 4.Boken «Drabant vol 3» er en bok i sjangeren ungdomsroman, tegneserie. Det er en fortsettelse i Drabant-serien. Gjennom boken blir vi kjent med vennene Victor, Fredrik og Camilla. De har alle sine problemer. Fredrik har en sønn han tar ansvar for, og når han blir kastet ut av dama, følger sønnen med. De ender med å bo hos Victor, Fredriks gamle venn. Victor har også sine egne problemer å takle; en bot på 122 750 kroner. Den siste av de tre vennene, Camilla, er på vei til å sjekke ut av en avrusningsklinikk, og ender også med å oppsøke Victor. Med det blir det liv i den gamle taggergjengen igjen.
Boken starter «in medias res», med en oppslukende virkning. Spenningskurven i boken er varierende, og det bygges ikke opp til noe spenningstopp. Spenningen er fordelt jevnt utover, og det gjør at boka aldri blir kjedelig. Avslutningen i boka er trist, uventet, overaskende og brå.
Da jeg leste boka, opplevde jeg en trang til å lese videre, og boka var vanskelig å legge fra seg. Jeg likte boka, den var veldig spennende.


ruben

ruben

Skrevet 11. desember 2018 av ruben på Harestua skole

jeg gir den en terning kast 4

Jeg synes at boka passer veldig bra for ungdommer fordi den har mye kjærlighet og ulovlige ting med seg som gjør den spennende for ungdommer. For eksempel når det var en jente som ble brukt, og når de gutta skulle ut den kvelden for å gjøre noe kult(ulovlig). Det blir med i handlingen med bilder. og det er en bedre måte og forstå alt sammen på. Det var litt kort synes jeg. den var bra men jeg synes den kunne vært litt lengre. Det er en bra handling, og en veldig bra slutt. Håper det kommer en vol. 4


Dekster

Dekster

Skrevet 11. desember 2018 av Dekster på Harestua skole

Jeg liker boken veldig godt fordi den er spennende med ikke altfor mye tekst. boka er realistisk og med litt action. noen ganger slet jeg med å å få med meg alt innholdet i boka. bortsett fra det så vil jeg si at alt med boka var bra

treningkast 5


Sølvi

Sølvi

Skrevet 10. desember 2018 av Sølvi på Åkra ungdomsskole

Forfattaren av boka Drabant er Øyvind Holen og Mikael Nogughi

Boka Drabant handler om ein mann som lever i veldig dårlige miljø, med alkohol og røyk og er ein taggar. Mannen har ein son som veks opp til og bli ein taggar akkurat som faren. Starten synses eg er veldig bra. Eg forstår kva handlinga er og kva som skjer med denne mannen etter kvart. Hovudelen blir meir forvirrande jo lenger inn eg kjem i boka, og til slutt forstår eg ikkje meir kva handlingen er. Slutten forsto eg lite av , men eg synes at det var fint og sjå at sonen til denne mannen i det minste ville bli det same som far sin.
Derfor gir eg denne boka terningkast 4.
Eg gir dette terningkastet fordi det var ein super start på boka, men jo lenger inn eg kom, jo mindre forstod eg.

Vis flere anmeldelser

Til toppen