Utdatert nettleser Det ser ut som du bruker en gammel nettleser. Faktafyk.no krever IE 8 og nyere versjoner av Internet Explorer. Last ned nyere nettleser her

Drabant. Vol. 3

Øyvind Holen og Mikael Noguchi Cappelen Damm Illustratør: Michael Noguchi 2018 70 anmeldelser

Året er 2000 og voksenlivet er i ferd med å innhente Victor og Fredrik. Camilla dukker opp igjen med en mørk hemmelighet og Oslo kommune innfører nulltoleranse mot graffiti. Gamle vennskap testes til bristepunktet i Oslonatta. Volum 3 er en Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

ulrikke2 ulrikke2

ulrikke2 ulrikke2

Skrevet 15. februar 2019 av ulrikke2 ulrikke2 på ulrikke2 ulrikke2

ULRIKKE ULRÆKKI ULRØKKI REGIMET SKAL TA OVER! PASS DERE! VI KOMMER OG TAR DERE


ulrikke ulrikke

ulrikke ulrikke

Skrevet 15. februar 2019 av ulrikke ulrikke på ulrikke ulrikke barneskole

meg igjen. anmeld denne og! herregud nerder


Isak Øen

Isak Øen

Skrevet 18. desember 2018 av Isak Øen på Skarbøvik ungdomsskole

Nakenbildene forandret alt

Spennende bok, ekstremt gode tegninger, men alt for stort rollegalleri.

Boka handler om en stor gruppe som driver med tagging. I det siste har de ikke være så mye med hverandre, og de begynner å vende tilbake til hverandre. Det kommer folk fra alle steder, og de har blitt ett lag igjen. Men en dag finner Victor nakenbildene og historien deres forandres fullstendig.

Jeg syntes boka var spennende. Det skjedde alltid noe. Boka begynte veldig bra og sluttet enda bedre synes jeg. jeg mener at det var litt for mange personer, som gjør at det ble litt vanskelig å følge med, hvem som var hvem. Jeg mener boka er original. Jeg har aldri sett en lignende bok før, og språket gjorde boka bare bedre på alle måter mener jeg.

Jeg likte boka men, jeg syntes ikke den burde vinne denne prisen. Den gir en god leseopplevelse og jeg vil anbefale denne boka til andre, som ikke syntes å lese er så gøy. Jeg ville gitt boken 8 av 10


Imre

Imre

Skrevet 18. desember 2018 av Imre på Stuenes skole

Drabant

Boka handler om et gjengmiljø som liker og tagge og gjøre ulovlige ting. Etter hvert kommer det noen svensker fra Sverige. Det blir en fest og svenskene elsker å tagge. Dette kan ikke ende bra.

Jeg likte boka fordi den var spennene og interessant på grunn av at den hadde action og litt kjærlighet. Jeg likte spesielt godt når gutta skulle ut og finne på noe og de bestemmer seg får og stikke ned til t-banen og tagge litt, det de ikke vet er at det er noen som venter på dem. Det som var bra med boka var at den greide å holde spenningsnivået oppe, den var litt kjedelig i starten men kom seg etter hvert.

Terningkast 5


Armin

Armin

Skrevet 14. desember 2018 av Armin på Bytårnet skole

Boka handler om at en mann som lever i en dårlig miljø, og har en barn som er ca. 6 eller mer, og teger i T banen Oslo. han med vennen sin Viktor og en til som tega i T ban i natt.
starten skjønte jeg ikke noe men etter skjønte jeg mer hva det mente. jeg synes også var spennende, men på slutten var det veldig spennende fordi det skjedde mye drama og nest slutten. jeg gir denne boken trening kast fem fordi på starten skjente jeg ingen ting men videre fikk meg hva som skjedde. jeg ville anbefale denne boken til andre som vil lese den fordi den er spennende og mye banning og mye drama som skjer i boka.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Sebastian

Sebastian

Skrevet 4. desember 2018 av Sebastian på Landøya ungdomsskole

Drabant. Vol. 3
Forfatter: Øyvind Holen og Mikael Noguchi
Illustratør: Mikael Noguchi

Jeg opplevde boka som spennende og man ble ganske revet inn i historien. Boka er god fordi det var masse bilder så man skjønner hva som skjer. Andre bør lese boka fordi den er ikke så lang og har mange bilder så da er den ganske enkel å lese.

Drabant er en tegneserie. Hovedpersonene i boka heter Victor og Fredrik. Boka handler om at Oslo kommune innfører nulltoleranse for graffiti, det synes ikke de noe om. Volum 3 er en fortsettelse på serien og man handler rett inn i handlingen. Man kjenner ikke personene siden det er ikke den første boken så det kan hende at man ikke skjønner hva som skjer noen ganger. Boka sitt vendepunkt er slutten det skjer noe med hovedpersonen som vender historien. Boken slutter brått og uventet. Den var vanskelig å legge fra seg og jeg ble ferdig etter en time. De bestemmer seg for å gå å tagge et tog og de vet at politiet følger med så de sender ut noen i en bil for å distraherer. Politiet følger etter så drar de andre for å tagge toget. De klarer det men ser en person på andre siden så de begynner å løpe. Dagen etter ser de at et tog kjører forbi og det er det toget som de tagga og det kom i avisen. Det som irriterte meg var at SPOILER ALERT Viktor døde.

Jeg vil anbefale boken for ungdom rundt alderen 12-14 år og jeg vil gi den terningkast 4.

Til toppen