Djevelen vil alltid finne deg

Lars Mæhle Samlaget 2019 3 anmeldelser

Ein mystisk familie, kledd i gamaldagse klede, flyttar inn i nabohuset til Onu. Inne i ei grotte finn Onu og klassekameratane Alex og Irmelin svarteboka til Djevelen. I boka blir det fortalt om det svarte fosteret. Det nærmar seg Valpurgisnatt, Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Ask Holand

En overraskende slutt!

Skrevet av 17. september 2019 av Ask Holand på Kippermoen ungdomsskole

"Djevelen vil alltid finne deg" av Lars Mælhe handler om Onu, som er 15 år gammel. Han bor sammen med moren sin i en liten plass som heter Storsjøen.
Boka starter med at de er på skolen, så får de høre noe om en grotte.
Da vil han og vennene hans, Alex og Irmelin dra inn i grotta.
Inni hula finner de en svartebok. Etter at de leser den skjer det masse overnaturlige ting.

Det jeg likte med boka var at det var veldig mange vrier som overasket meg. Jeg likte at det var en så overraskende slutt. Jeg likte tittelen og den fikk meg til å tro at den skulle bli veldig spennende.

Det jeg ikke likte med boka var at det var noen nynorske ord som var litt vanskelig å forstå. Det var litt for mye dialog som ble kjedelig. Boka var ikke så spennende som jeg trodde den skulle være.

Terningkast 3


Emma

Emma

Skrevet av 13. september 2019 av Emma på Rå skole

Den var litt barnslig og treg i begynnelsen. Boken var bra, men ikke helt min type bok. Jeg tror andre kunne fått glede av den, kanskje noen som liker litt spenningsbøker som ikke er skummel.


cecilie holten

cecilie holten

Skrevet av 11. september 2019 av cecilie holten på Sunnland skole

den var veldig bra

Til toppen