Det er bare kjærlighet

Sverre Henmo Gyldendal 2016 67 anmeldelser

Hva gjør du når du blir sammen med feil jente på grunn av din beste venn? Når du egentlig er forelsket i Alina – hun som er så pen at hun har vært med i en reklame for håndvesker. En Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Giulian

Giulian

Skrevet av 28. september 2018 av Giulian på Den norske skole i Costa Blanca

Det er bare Kjærlighet

Forfatter: Sverre Hennmo

Det handler om en gutt som blir sammen med feil jente, på grunn av vennen. Og han liker egentlig en annen jente, men tørr ikke og vet ikke hvordan han skal slå opp. Og han har en voldelig bror som liker å erte han for det.

Jeg synes boken var helt grei. Fordi jeg liker mer action fyllte og spennende bøker. Jeg vil anbefale denne boken til alle som er glad i kjærlighetsbøker, og med litt action på slutten. Jeg kunne ønske at var overskrift på kapitlene fordi noen ganger var det ikke så enkelt og forstå hva kapittlet handlet om.

Visst du er en som liker action og spenning er boken ikke for deg.
Terningkast: 4


Homair gohar

Homair gohar

Skrevet av 13. januar 2017 av Homair gohar på Hovedgården ungdomsskole

Det er bare kjærlighet

Forfatter: Sverre Henmo
Årstall: 2016
Forlag: Gyldendal
Sidetall: 124

Boka handler om Jonathan som blir på en måte tvunget til å bli kjæreste med en jente som heter Liva for å hjelpe bestevennen sin sånn at han kan bli sammen med Savannah som er bestevennen til Liva. Men problemet er at han er forelsket i Alina hun som er så pen at hun har vært med i en reklame for håndvesker.

Jeg syntes at boken starter brått og samme med slutten. Jeg skulle gjerne fått vite litt mer om selve boka på starten. Jeg syntes det burde ha vært en bedre og lengre slutt. Jeg får ikke helt forklart slutten. gir oss ikke en konkret avslutning. Jeg skulle ønske jeg hadde fått vite mer både på starten og på slutten

Boka var helt ok. Helt i midten av boka ble engasjert til å lese den. Men det var ikke nok høydepunkter med nok spenning. Boka var ganske realistisk men på slutten begynte den å bli veldig kjedelig å lese. Jeg anbefaler boka til de som liker å lese om romantikk og drama. Jeg gir boka terningkast 3


sajad mousavi

sajad mousavi

Skrevet av 5. januar 2017 av sajad mousavi på Hovedgården ungdomsskole

Det er bare kjærlighet
Skrevet av Sverre Henmo
Denne boka er en kjærlighetsbok som handler om Jonathan som er hovedpersonen i boka, Trym som er lillebroren og vennene hans Liva, Alina, Savannah, broren til Liva, Axel og noen flere. Jonathan er egentlig forelska i den jenta som heter Alina, men han blir tvunget av sin bestevenn om å bli kjæreste med den andre jenta i klassen som heter Liva bare fordi Axel vil bli sammen med Savannah.
Denne boken synes jeg var ganske bra bok og lett å lese. Jeg syntes Axel har vært ganske tøff og litt pinglete i denne boka. Tøff synes jeg at han har vært fordi han tørr å være kjæreste med Liva når han egentlig er forelska og glad i Savannah. Pinglete synes jeg han har vært fordi han sa først at han ville ikke komme på den venne kvelden Savannah og Liva hadde invitert han på. Par minutter etter ombestemte han seg og sa ja jeg kommer.
Jeg leste denne boka fordi jeg liker å lese om kjærlighet. Boken var litt rar og litt spennede å lese. Jeg anbefaler denne boken for ungdommer i 15-16 alderen.


Dennis Skeide

Dennis Skeide

Skrevet av 19. desember 2016 av Dennis Skeide på Åndalsnes ungdomsskole

Det er bare kjærlighet er historien Jonathan. Jonathtan er egentlig forelsket i Alina, men blir sammen med Liva. Han blir sammen med henne fordi at bestevennen hennes Savannah blir bare sammen med bestevennen til Jonathan.
Denne boka er en litt morsom fortelling om kjærestetrøbbel. Det er et realt trekantdrama med alt vi kjenner til om det.
Som gutt klarte jeg ikke helt å leve meg inn i historien. Jeg liker gjerne kjærlighetsbøker, men konseptet var ikke greit: Å bli tvunget av bestevennen din til å bli sammen med ei jente.

Jeg vil ikke anbefale den her til andre ungdommer at den virker litt teit og litt rar men det er min mening.

Boka er kort, er gul, men ikke så veldig kul. Den er lett å lese.

Terningkast 3


Cathrine Marie Bakken

Cathrine Marie Bakken

Skrevet av 18. desember 2016 av Cathrine Marie Bakken på Midtstuen skole

"Det er bare kjærlighet"
Forfatter: Sverre Hendmo
Forlag: Gyldendal
Årstall: 2016
Sidetall: 125

Dette er en bok som handler om kjærlighet, drama og vennskap. Boken er om hovedpersonen som heter Jonathan. Hans bestevenn heter Axel og broren hans heter Trym. Axel har bestemt at de skal ha hver sin kjæreste. Hun ene heter Liva (kjæresten til Jonathan) og Savannah (kjæresten til Axel). Jonathan er ikke i nærheten av interessert i Liva. Han er bare sammen m hun fordi Axel sier det. Jonathan har følelser for den peneste jenta i klassen – Alina. Så hva skal han gjøre? Han er sammen med feil jente bare på grunn av sin bestevenn.

Jeg syntes at boken starter brått og ender brått. Jeg skulle gjerne fått vite litt mere informasjon på starten. Jeg hadde også forventet en bedre og lengre slutt. Jeg får ikke helt satt ord på slutten. Den endrer brått og gir oss ikke en konkret avslutning. Dette er trist og jeg skulle ønske jeg hadde fått vite mer.

Det var en grei bok. Midt i boken kunne det være spennende og jeg ble engasjert i det jeg leste. Men, det kunne vært flere høydepunkter med mer spenning som hadde fått meg til å glede meg til å lese mer. Mot slutten ca de 50 siste sidene, begynte boken å bli kjedelig. Det skjedde ikke så mye som jeg skulle ønske at hadde skjedd. Boken er realistisk og dette kunne vært noe som hadde skjedd i hverdagen.

Start og slutt av boken var brått. Jeg skulle ønsket mer spenning og flere høydepunkter. Derfor gir jeg denne boken terningkast 4.

Vis flere anmeldelser

Til toppen