Det du ikke sier, er sant

Lene Ask Gyldendal 2017 18 anmeldelser

Det var jo ikke meninga å ljuge. Kamran klarer bare ikke å forklare hvorfor han satte seg inn i den fremmede bilen. Dessuten har han nok å holde styr på med den syke storesøstera som ikke tåler bråk og lillesøstera Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Aurora Johnsen Olaisen

Aurora Johnsen Olaisen

Skrevet av 24. september 2017 av Aurora Johnsen Olaisen på Karuss skole

Det du sier,er sant

Søsteren har MR og han sitter på med en fremmed, det er da løgnene begynner.

Denne boka handler litt om hva som skjer hvis du dekker over løgner og du ikke stopper dem. Det handler også om hvorfor Kameran ikke stopper vennen Nikko,fordi jenta han hadde likt lenge ville snakke med han.

Jeg synes denne boken var gøy å lese, men den var veldig detaljert å da ble det litt kjedelig å vanskelig å ville lese mere.
Jeg vil gi denne boka terningkast 5.

Hvis du liker spennende å tankefulle tørker bør du lese denne.


Leorena

Leorena

Skrevet av 15. september 2017 av Leorena på Karuss skole

Det du ikke sier, er sant.

Når Kamran setter seg i den fremmede bilen, er det vanskelig å forklare hvorfor til bestevennen Nikko. Og storesøster Amalya blir syk og må slutte på skolen, er det vanskelig å fortelle vennene hennes at hun har fått MR.

Denne boka handler litt om hva som skjer hvis noen dekker på løgner og du ikke stopper dem. At du ikke stopper dem før det går i gale hender. Og Hvordan Kamran ikke stoppa Nikko, fordi jenta han hadde likt lenge ville snakke med han, og hun faktisk brydde seg om han.

Denne boka hadde en veldig detaljert spenningstopp, men jeg syns at samtalen Nikko og Kamran hadde på trappa, virkelig sjokkerte meg. Boka var veldig spennende, men kanskje litt for detaljert. Med det mener jeg både noe positivt og noe negativt. Det som er bra med overdetaljene er at man får svar på alt om boka. Er det noe du ikke skjønte på begynnelsen f.eks, så forklarer Kamran det noen sider eller et kapittel bort. Det jeg ikke likte var at av og til ble det litt kjedelig å lese fordi det var så mye unødvendige detaljer i boken, og det var et nytt kapittel nesten annenhver side. Men jeg likte hvordan den var spennende, men samtidig trist og av og til morsom å. Jeg gir den terningkast 5 og anbefaler andre å lese boka.


Kjerstin Granås

Kjerstin Granås

Skrevet av 6. september 2017 av Kjerstin Granås på Rosten skole

En ball av løgner.
Det du ikke sier, er sant

Søsteren er syk, han sitter på med en fremmed og det er da løgnene begynner. Det baller på seg til alt endelig eksploderer.

Boken er skrevet av Lene Ask og er en bok om ungdommer og våre måter å "løse" problemer på. Boken er skrevet på en lettlest måte med enkle setninger og en spennende historie. Dette gjør at det blir vanskelig å legge fra seg boken. Den var vanskelig å forutse og ganske orginal, med flere spenningstopper og et vennepunkt mot slutten av boken. Jeg vil foreslå denne boken for gutter i ungdomsalderen og den får en 5- fra meg fordi den er så bra skrevet, men noe forvirrende til tider, og noe mye styg språkbruk i starten.

Til toppen