Den tolvte spelaren

Tor Arve Røssland Samlaget 2018 115 anmeldelser

Kevin har flytta til Våg. Han merkar raskt at noko er annleis her. Den tåkelagde bygda har noko hemmelegheitsfullt ved seg. Og farane som lurer, kan plutseleg stå rett framfor deg.

Kven er den tolvte spelaren?

Les utdrag på txt.no

Hvordan skrive en anmeldelse

Jonas

Jonas

Skrevet av 14. mars 2019 av Jonas på Velg skole

Boka var lettlest selv om den var på nynorsk. Det gikk fort å lese den og jeg følte meg inne i handlingen.
Gutten som ble drept og hengt i skogen vendte tilbake. Han gjorde sånn at Kevin (hovedpersonen) skulle drepte de som drepte han. Den ene gutten ble borte fra skolen og ingen viste hvor han var, og det var da gutten som ble drept viste seg foran Kevin for tredje gang.
Jeg syntes denne boken er bra og at alle burde lese den. Terningkast 6.


Bendik Evensen

Bendik Evensen

Skrevet av 14. mars 2019 av Bendik Evensen på Bjørnsletta Skole

Jeg er en veldig god leser. Kanskje den med mest erfaring av alle. i løpet av livet har jeg lest over 1000 bøker og jeg er bare 14! Jeg synes denne boken er en språkfattig bok, den mangler de fleste virkemidlene man ser etter i en god grøsser. På tross av det dårlige språket og manglende virkemidler greier forfatteren og presse fram en brukbar historie med med en spenningskurve som er helt ok. Det er langt opp til toppen og en brukbar historie holder burde ikke bli nominert til U-prisen! Denne forfatteren er en skam for U-prisens rykte og stolthet og har rett og slett skrevet en dårlig ungdomsbok. Alt i alt så for denne boken et skuffene terningkast 2 fordi den rett og slett mangler det meste en grøsser skal inneholde.


johannes laaveg

johannes laaveg

Skrevet av 7. februar 2019 av johannes laaveg på nannestad ungdomsskole

jeg syntes denne boka var spennende og bra. håper denne boka vinner uprisen!


Torgeir

Torgeir

Skrevet av 23. januar 2019 av Torgeir på Kalvartræet skole

boken handler om Kevin som nettopp har flyttet til den vesle bygda Våg. Etter den første treningen skla han dusje og mens han dusjer møter han den tolvte spelaren. Den tolvte spelaren kommer nærmere og nærmere så Kevin spør om han er gay siden han kommer nærme. Kevin prøver og få seg så kjapt ut som mulig. han gidder ikke og tørke seg før han tar på seg klærne og løper ut. Når han har kommet ut drar han og vennen til vennen og ser en skrekk film. når Kevin skal hjem føler han at noen ser på han og når han snur seg ser han noen løpe ette rhan.
Stjerne kast: 6


Teoline

Teoline

Skrevet av 20. desember 2018 av Teoline på Fløysbonn skole

“Den tolvte spelaren” handler om Kevin som har flytta til Våg. Han merker veldig fort at noe er annerledes. Kevin liker godt å spille fotball så han begynner på et fotballag som er der. Der får han seg raskt en ny venn som heter Kåre. I garderoben etter første trening tar Kevin seg en dusj og det er der han får sitt første møte med den tolvte spelaren.

Jeg syns at boken var veldig bra. Boken er skrevet på nynorsk og den er veldig lett å lese. Boken er ikke så lang så de som liker korte og spennende bøker burde lese denne. Det er veldig lett å leve seg inn i boken fordi forfatteren bruker skildringer som gjør at det er lett å kjenne seg igjen i de ulike situasjonene. Det var mye indre spenning og det var lett å kjenne seg igjen i avgjørelsene til hovedpersonen. Forfatteren skriver på en måte som stresser meg, jeg får lyst til å lese videre og fortere. Hvis det er noe negativt jeg skal si om denne boken er det at den kanskje er litt for enkel til å være en grøsser, det kunne vært enda mer grøss i den, men jeg syns at boken var veldig bra for å være så kort og enkel. Forfatteren har virkelig fått med mye spenning. Terningkast:6

Vis flere anmeldelser

Til toppen