Den tolvte spelaren

Tor Arve Røssland Samlaget 2018 114 anmeldelser

Kevin har flytta til Våg. Han merkar raskt at noko er annleis her. Den tåkelagde bygda har noko hemmelegheitsfullt ved seg. Og farane som lurer, kan plutseleg stå rett framfor deg.

Kven er den tolvte spelaren?

Les utdrag på txt.no

Hvordan skrive en anmeldelse?

Ole Martin

Ole Martin

Skrevet av 17. desember 2018 av Ole Martin på Åkra ungdomsskole

Død eller levande handler om ein gut som heiter Simon, Simon har ei søster men har ikkje møtt faren sin. Boka forteller oss at Simon har ein spesiell evne til å snakke med folk fra andre dimensjonar. Han kan høyre ting og sjå ting ingen andre kan sjå. Ei natt Simon og søstera er åleine heime bankar det på døra, det var ein mann som sa at han hadde ein unge som forsvant for tjue år sidan. Han spurte om dei kunne hjelpe han finne ho og at han visste om evna hans. Simon sa han kunne prøve å hjelpe men lova ingen ting. Simon gjekk til biblioteket og prøvde å finna ut når jenta forsvant, han fant ei avis som var tjue år gammal der det stod at ei jente hadde forsvunne og at ho blei sist sett når ho gjekk over hengebrua. Simon gjekk over hengebrua sjølv og møtte på han som spurte han om han kunne hjelpe finne ho som forsvant. Den mannen var eit gjenferd og sa det var han som drepte ho og at han skulle drepe Simon og. Han slo Simon I svima og venta til han våkna. Når han våkna tok han ein stein og skulle til å slå Simon med den. Men rett før han gjorde det kom pappen til Simon og skøyt han med ei hagle.


Nichlas

Nichlas

Skrevet av 14. desember 2018 av Nichlas på Bytårnet skole

boken handler om en gutt som heter jhonny og er 13 år og bynner på skolen.
en dag når jhonny var ferdig med treniga så han en gutt i dursen som han syntes var skummel og senere meter jhonny han i et marerit.
jeg syntes boka var kjedelig fordi den hadde lite spennings kurve og bynte veldig tregt.
jeg ville ikke anbefalt denne boka for de som trenger mye spenning.
jeg gir ternigskant 2.


Niclas

Niclas

Skrevet av 13. desember 2018 av Niclas på Stuenes skole

Terningkast: 5
Den tolvte spelaren
Denne boken var veldig artig og litt skummel, fordi forfatteren hadde vært flink til å legge til virkemidler, som gjorde at den ble gøy å lese. Den var litt annerledes i forhold til andre bøker jeg har lest, fordi den er morsom til tider, og spennende og skummel. Dette er positivt.
Jeg synes denne boken burde vinne u-prisen, for det var en veldig bra bok, fordi, det var noe som skjedde hele tiden, så man klarer ikke å legge den fra seg, og må bare lese hele.
Det eneste som trakk ned, var at den var skrevet på nynorsk, og det synes jeg var irriterende, for jeg er ikke så flink med nynorsk, og synes det er litt vanskelig. Den var veldig actionfylt, og det var veldig morsomt å lese boken, fordi det er en litt Fantasy bok.
Denne boken var veldig fantasifull, noe som er bra, for det som skjedde i boken ville aldri skjedd i virkeligheten, fordi han ene blir psykopat og får to andre til å komme til han, for at han skulle skyte de.


Helena Christiansen

Helena Christiansen

Skrevet av 13. desember 2018 av Helena Christiansen på Lillesand ungdomsskole

Den tolvte spelaren

Sjanger i boka er grøsser. Boka “Den tolvte speleren” handler om Kevin som har flytta til våg. Men ikke lenger etter han hadde flytta merker han at det er noe rart som foregår. Det jeg likte med boka var at den var spennende. Boka er skrevet på nynorsk, men når jeg leste den la jeg nesten ikke merke til det fordi jeg ble så oppslukt av historien. Det jeg ikke likte så godt med boka var at slutten var litt opplagt.

Terningkast:6-


.

.

Skrevet av 12. desember 2018 av . på Husnes ungdomsskole

Eg har lese boka DEN TOLVTE SPELAREN i serien grøss og Gru
Boka handler om kevin som flytter til våg fra bergen. Faren hans jobber i milliliteret så han har bodd på mangen forskjellige plasser rund om i Norge. Han begynner på våg sitt fotball lag, der han møter Ronny, Ronny er ei bølle som plager kevin. Ronny og Egil har også hengt ei gutt. Den tolvte spelaren. som kommer tilbake fra de døde for og beskytte Kevin. han dreper Ronny og Egil, men sparer Kåre.
Eg likte denne boka veldig godt fordi den var ikkje så lang og den var lett leselig.
Eg gir denne boka terningskast 5

Vis flere anmeldelser

Til toppen