Den svartkledde jenta

A. Audhild Solberg Samlaget 2019 151 anmeldelser

Hanna er på veg heim frå kjærasten Leo. Ved eit fråflytta hus dukkar det opp ei jente bak henne. Jenta tek til å følgje etter Hanna. På brua set ho i eit grufullt skrik, før ho brått forsvinn. Neste natt Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Roar Ymbjørgøyen

Grøss og gru kommer

Skrevet av 15. november 2019 av Roar Ymbjørgøyen på Vågå ungdomsskole

Den handlar om ein som heiter Leo som er ute også går han på eit stor hus også gjekk dei til døra og opna så venta de dei ein man.
eg syns at han har fått med mykje godt innhald i denne boka.
og han har fått med mykje god struktur.
han har også fått med mykje god informasjon me kva som skjer i boka.
.
Det var ein ting han kunne gjort og det er at det skulle ha vore bildar der.
(terningkast 3)


Sølve Sæle

Grøss og Gru den svart kledde jenta

Skrevet av 15. november 2019 av Sølve Sæle på Sagatun skule

Eg synest boka var ganske bra, men den hoppa litt mykje og tok opp igjen ganske mykje av det same berre med nokre få endringar i teksten. Eg vil gi boka terningkast 4 fordi den var god, men eg ville gitt den ternings kast 5 vist
s den ikkje hadde teke opp mykje av det same litt lengre bak i boka. Eg vil ikkje gi den terningkast 2 fordi den var ikkje dårlig.

Boka handlar om ei jente som heiter Hanna. Ho har ein kjæreste som heiter Leo. Ein kveld henta Leo Hanna og på veg til Leo så sa han: Du må gå heim i dag. Så seinare den kvelden så gjekk ho og møtte på den svarkledde jenta.


Ivar Aarø

ikke veldig skummel

Skrevet av 14. november 2019 av Ivar Aarø på Kråkerøy ungdomsskole

Boka den svartkledde jenta er en bok i serien grøss og gru. Som du kanskje skjønner, er boka en skrekk bok, men ikke veldig skummel.

Boka handler om en jente som går hjem fra kjæresten sin, og ser en skummel svartkledd jente. Hun begynner å skrike og løpe etter henne. Dette skjedde to ganger.

Det var kjedelig fordi det var veldig urealistisk, og barnslig. Det var vanskelig å tro på historien. Jeg syntes ikke denne boka burde bli med i U-prisen.

Terningkast 2


Luis

goood goood

Skrevet av 13. november 2019 av Luis på dso

den svartkledde jenta
Boken som ble skrevet av A. Audhild Solberg, handler om en jente som heter hanna som går hjem fra kjæresten hennes. Hun går gjennom en skog som er mørk og skummel. Så blir hun fulgt av en jente som hun tror vil drepe henne.

Jeg synes at boken er litt skummel men noen ting ødelegger spenningen og derfor er boken ikke er bra.

Terningkast: 2


Karlotta

Bokmeldelse

Skrevet av 13. november 2019 av Karlotta på deutsch norwgische schule oslo

Boken "den svartkledde jenta" fra A. Audhild Solberg handler om en jente kallt Hanna. Hun er sammen med en fyr som heter Erik. Hanna er redd for mørket men uansett må hun hjem igjen. På veien ser hun en svartkledd jente som følger hun gjenom skogen. Hanna er veldig redd for jenten.

Jeg syns at boker er litt rar skrevet og forfatteren beskriver veldig mye. Jeg ville ha gitt boken en 3 på terningen fordi spenningen kunne ha vert litt bedere og boken var veldig forutsiktbar.

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Mikael Nilsen

Grøss og gru

Skrevet av 6. november 2019 av Mikael Nilsen på Smestad ungdomsskole

Boka handler om en jente som blir tvunget til og være sammen med kjæresten Leo. Hun må gå hjem fra han og det er mørkt. Det er en svartkledd jente som følger etter hun på vi hjem. Hva skjer med jenta når hun går hjem? Jeg synes boka var helt OK men litt for kjedelig. Ikke så mye drama og lite spenning. Det skulle vært mer skildringer. De som lagde denne boka kunne ha vært bedre på å lage spenning. TERNINGKAST 3.

Til toppen