Den svartkledde jenta

A. Audhild Solberg Samlaget 2019 153 anmeldelser

Hanna er på veg heim frå kjærasten Leo. Ved eit fråflytta hus dukkar det opp ei jente bak henne. Jenta tek til å følgje etter Hanna. På brua set ho i eit grufullt skrik, før ho brått forsvinn. Neste natt Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Emil

Den svartekledde jenta

Skrevet av 19. november 2019 av Emil på Smestad ungdomsskole

Boka handler om Hanna som ser en svartkledd jente når hun er på vei hjem fra Leo. Denne svartkledde jenta begynner og skrike til hun plutselig forsvinner ut i løse lufta, hun begynner å se denne jenta ofte og blir terrorisert av hun. Mot slutten så faller livet til Hanna litt fra hver andre.

I min mening så var boka spennende og bra skrevet. Boken har en bra historie og bra innholdet jeg ville anbefalt denne boken til ungdommer som liker grøsser bøker. Boken er generelt bra og enkel å lese. Jeg synes denne boka bør bli nominert for u-prisen.


Mathias

Mathias

Skrevet av 19. november 2019 av Mathias på Rønvik skole

Boken handler om en jente som heter Hanna. Hun er på vei hjem fra kjæresten Leo. Ved et forlatt hus dukker det opp ei jente bak henne. Jenta oppfører seg underlig, før hun brått forsvinn. Neste kveld skjer det samme og jenta skriker kjempe høyt. Hanna prøver å finne ut av hvorfor hun følger eter henne å skriker. Hanna får hjelp av kompisen Jonas til å komme seg unna Leo.
Det som er bra med boka er at den er spennende og lett å lese, men det kunne vært mange bilder sånn at boken ble lettere å forstå. Boken er heller ikke så lang og tar kort tid å lese.

Boken får terningkast 4


Roar Ymbjørgøyen

Grøss og gru kommer

Skrevet av 15. november 2019 av Roar Ymbjørgøyen på Vågå ungdomsskole

Den handlar om ein som heiter Leo som er ute også går han på eit stor hus også gjekk dei til døra og opna så venta de dei ein man.
eg syns at han har fått med mykje godt innhald i denne boka.
og han har fått med mykje god struktur.
han har også fått med mykje god informasjon me kva som skjer i boka.
.
Det var ein ting han kunne gjort og det er at det skulle ha vore bildar der.
(terningkast 3)


Sølve Sæle

Grøss og Gru den svart kledde jenta

Skrevet av 15. november 2019 av Sølve Sæle på Sagatun skule

Eg synest boka var ganske bra, men den hoppa litt mykje og tok opp igjen ganske mykje av det same berre med nokre få endringar i teksten. Eg vil gi boka terningkast 4 fordi den var god, men eg ville gitt den ternings kast 5 vist
s den ikkje hadde teke opp mykje av det same litt lengre bak i boka. Eg vil ikkje gi den terningkast 2 fordi den var ikkje dårlig.

Boka handlar om ei jente som heiter Hanna. Ho har ein kjæreste som heiter Leo. Ein kveld henta Leo Hanna og på veg til Leo så sa han: Du må gå heim i dag. Så seinare den kvelden så gjekk ho og møtte på den svarkledde jenta.


Ivar Aarø

ikke veldig skummel

Skrevet av 14. november 2019 av Ivar Aarø på Kråkerøy ungdomsskole

Boka den svartkledde jenta er en bok i serien grøss og gru. Som du kanskje skjønner, er boka en skrekk bok, men ikke veldig skummel.

Boka handler om en jente som går hjem fra kjæresten sin, og ser en skummel svartkledd jente. Hun begynner å skrike og løpe etter henne. Dette skjedde to ganger.

Det var kjedelig fordi det var veldig urealistisk, og barnslig. Det var vanskelig å tro på historien. Jeg syntes ikke denne boka burde bli med i U-prisen.

Terningkast 2

Vis flere anmeldelser

Til toppen