Den sorte bruden

Anne Elvedal Cappelen Damm 2021 26 anmeldelser

Helenes fostersøster forsvinner sporløst på vei hjem fra butikken. Da Helene får vite at søsteren skal ha prøvd et åndebrett kvelden før hun forsvant, trosser hun advarselen om å aldri ta i bruk sine evner til å kommunisere med døde. Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Den Sorte Bruden

Skrevet av 1. desember 2022 av på CIS Sarpsborg

Jeg syns utdraget var veldig spennende og lese. Jeg har ikke lest bok en, så jeg har nå tenkt til og lese den får jeg starter på bok to. Det er en spennende historie om Helene som kan kontakte de døde, og skal prøve og finne May liss sin. Dette er en av favoritt bøkene mine fra txt aksjonen og jeg gir den terging kast 5.


Andrea Almås

Den Sorte Bruden! Kommunikasjon med de døde!

Skrevet av 17. november 2022 av Andrea Almås på Velg skole

Den sorte bruden var min absolutte favoritt bok av alle bøkene i tXt aksjonen. Den er mystisk, full av mysterier og ikke minst spennende. Helena som kan snakke og se de døde gir meg frysninger, men også lysten på å høre mer og mer. May Liss var en jente som hadde forsvunnet og vi får ikke vite hvorfor eller når eller hvor i utdraget som gir meg veldig, veldig, veldig lyst til å lese hele boken. Jeg gir den terningkast 6! Det kribler i magen når jeg leser og jeg elsker det vi har fått vite om hva slags mysterium som skal løses.


Elva

Den sorte bruden

Skrevet av 16. november 2022 av Elva på CISS

Jeg synes den sorte bruden var veldig spennende. Den handler om Helene som kan kommunisere med de døde og May Liss, som forsvant, men ingen vet hva som skjedde. Derfor prøver Helene å kommunisere med de døde for å prøve å finne ut av hva som har skjedd. Som sagt synes jeg denne boken veldig spennende og fullt med mysterier og spørsmål til hva som har skjedd med May Liss. Jeg gir denne boken terningkast 5!


Julianne

bra bok

Skrevet av 19. oktober 2022 av Julianne på Velg skole

Jeg syntes at "den sorte bruden" var en veldig spennende bok, man fikk vite mye og det skjedde hele tiden masse nytt, syntes det er interessant med overnaturlige ting.
7,5/10


Dhiviyajothy Shankkar

Den Sorte Bruden

Skrevet av 17. desember 2021 av Dhiviyajothy Shankkar på Rommen skole

Den sorte bruden er bok to i triologien. Boka om en jente som heter Helene. Hun og broren hennes, Per Cato, bor i en fosterfamilie på tre, en mann og en kone som heter Olemann og Sissel og barnet deres May-Liss. En dag før 17. Mai skulle May-Liss gå alene og kjøpe is, men hun kom ikke tilbake. I starten av boka fikk vi vite om at Helene kunne kommunisere med de døde. Greier Helene å finne May-Liss med hjelp av evnene sine?
Jeg likte boka veldig godt. Den er en blanding av grøss og spenning, noe som gjør at jeg ikke greier å legge fra meg boka. Slutten var en «cliffinghenger» men ellers var den kjempebra! Jeg anbefaler boka for de som liker fantasi i tillegg. Jeg gir den en terningkast 6!

Vis flere anmeldelser

[x] Lukk vindu
Malwina Puczydlowska

Den sorte bruden

Skrevet av 14. desember 2021 av Malwina Puczydlowska på Rommen skole

Jeg anbefaler denne boka!
Den sorte bruden er en bok som fokuserer på grøss og spenning. Det er den andre boka i trilogien. Hovedpersonen i boka heter Helene. Hun har en bror, Per Cato og et foster familie, Sissel, Olemann og May-Liss. En dag går May-Liss for å kjøpe is, men hun kommer ikke tilbake. Tidlig i boken finner vi ut at Helene kan se og kommunisere med døde mennesker. Kan hun bruke disse evnene til å finne fostersøsteren hennes, May-Liss?
Det var en spennende bok og jeg likte å lese den. Noen av de tingene jeg likte med boken er mysteriene, karakterene og konflikter i historien. En av de beste tingene med denne boken er det faktum at den fikk meg til å føle mange følelser som tristhet og frustrasjon for eksempel. Forfatteren er Anne Elvedal.
Jeg vil gi boka terningkast 5.

Til toppen