Den som vokter lyset

Ellen Fjestad Vigmostad & Bjørke 2019 2 anmeldelser

Tankevekkende og med et fengslende driv om et hjerte som har sluttet å slå og et som banker for jordas fremtid. Er verden verdt å redde når Gard ikke lenger er i den? Uten ham er alle dager grå. Om Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Nora Ramsvik

Likte ikke denne boka

Skrevet av 18. september 2019 av Nora Ramsvik på Kannik skole

Likte ikke denne boka

Boka ‘’Den som vokter lyset’’ som er skrevet av Ellen Fjestad. Den handler om en 18 år gammel jente som heter Luka. Hun mistet kjæresten sin Gard for cirka ett år siden. De dro til Sveits for å bytte hjerter. Luka hadde et sykt hjerte. Gard ville bytte hans friske hjerte med Luka for å redde henne. Gard døde etter operasjonen og det var tøft for Luka. Luka begynte å jobbe på sykehuset for å finne det syke hjerte til Gard.

Jeg synes denne boken var litt kjedelig fordi jeg forsto ikke særlig mye i starten av boken hva som skjedde. Jeg synes ikke det var så spennende bok. Den var lettlest men likevel forstår jeg ikke helt handlingen på den.
Jeg gir boken terningkast 2


Vetle Øksne Mathisen

Vetle Øksne Mathisen

Skrevet av 13. september 2019 av Vetle Øksne Mathisen på Kippermoen ungdomsskole

Klarer ikke å legge fra meg boka

"Den som vokter lyset" handler om ei jente på 18 år med navn Luka, som for et år siden mistet kjæresten sin Gard.. De dro til Sveits for å bytte hennes syke hjerte, med hans friske. Gard døde en stund etter operasjonen. Når han døde tok doktoren det syke hjertet fra han, for å forske på det. Hun fikk jobb på sykehuset og prøver å ta det tilbake.

Det jeg tror forfatteren vil fortelle oss er at man ikke skal gi opp.

Jeg likte boka veldig godt for den var veldig spennende og lettlest. Vi får ikke vite hva som skjer med en gang, og blir spent på hva som skjer på neste side, så derfor går man inn i en slags transe. Boka var også ganske trist, og det likte jeg. Boka var ganske mystisk fordi når man løser et mysterium, dukker et nytt opp.

Jeg måtte anstrenge meg litt for å få med meg innholdet i starten, men ellers var den lettlest. Så det er derfor det ikke er terningkast 6, men terningkast 5.

Til toppen