Den siste magiker

Sigbjørn Mostue Cappelen Damm 2013 8 anmeldelser

En uskyldig guttestrek hos stedets original skal bli vendepunktet i livet til Simen Clausen. Den gamle mannen de har knust ruten hos, viser seg å være en ekte magiker. Han er også den siste gjenlevende magikeren i verden. Nå er Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

marie

marie

Skrevet av 3. april 2013 av marie

Den siste magiker

Simen er en normal gutt som henger med vennenne sine og sånt. som normale unger. En dag drar simen og vennenne hans til »Indianer’n» En gammel mann som ingen vet noe om.
Og når de er der knuser andreas, en venn av simen, et vindu og simen blir tatt. Simen og Gregers som indianern egentlig heter blir venner. og en dag finner simen ut at Gregers er den siste magiker, og gregers tilbyr simen om å bli en magiker han og. Også begynner han læringen. men skumle ting begynner å skje, biler begynner å følge etter dem og sånt

Jeg synes boka var veldig bra. Den var spennende og masse sånt 🙂

Av BeaGud


marie

marie

Skrevet av 3. april 2013 av marie

Den siste magiker

Denne boken handler om Simen som er en vanlig gutt som bor på Kløfta. En dag er han med vennenne sine og blir med på å kaste en stein på ruta til «indianeren» . Ruta knuser og de løper sin vei, men Simen blir tatt av «indianeren» som egentlig heter Gregers. Etter hvert viser det seg at Gregers er en magiker, og ikke hvilken som helst magiker, men den siste magiker. Han begynner og trene opp Simen så han også kan bli en magiker. Det begynner og skje skummle ting, og det er noen biler som følger etter dem overalt, og de er ute etter Gregers. Jeg syns at denne boken er veldig bra og jeg anbefaler den veldig ! Den er bra hele tiden og er veldig spennende.

Av Ingrid Skramstad


marie

marie

Skrevet av 3. april 2013 av marie

Den siste magiker

Simen er en helt vanlig gutt med helt vanlige problemer. Ikke flink i fotball og klarer ikke kapre drømmejenta. Men ved et uhell ramler Simen inn i en helt uvanlig verden fylt av uvanlige problemer. Han møter Gregers, som er verdens siste magiker. Simen er skeptisk, men snart forstår han at det Gregers sier er sant. Han er en magiker.
Simen blir trent opp i magiens lære under Gregers, og Simens liv blir aldri det samme igjen.

Jeg synes boka er ok. Historien er bra, men den er litt kjedelig. Det er for få og for dårlige skildringer, noe som stjeler oppmerksomheten vekk fra det faktum at det er en bra histore. Men jeg anbefaler likevell boka til de (som meg) som er glad i fantasy.

Av Illylee

Til toppen