Den siste magiker 2: Belz og Ebub

Sigbjørn Mostue Cappelen Damm 2013 3 anmeldelser

På et tilsynelatende kjedelig som Kløfta, skjer det spennende ting. Simen ble tilbudt opplæring i magiens fantastiske verden etter at han ved en tilfeldighet kommer over verdens siste gjenlevende magiker. En verdenshemmelighet som overgår enhver fantasi. Det er kunnskap som Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

marie

marie

Skrevet av 4. april 2013 av marie

Belz og Ebub, den siste magiker

Jeg syntes at Den siste magiker bok 2 er en veldig god og spennende bok. Den handler om en slem Demon som har blitt slippen løs å det er bare Simen Clausen som kan redde kløfta fra den slemme demonen. Simen sin lærling gregers ble drept av en magikerjeger ved navn Nimrod, nårGregers er død er Simen Clausen den siste magiker. Hvis ikke simen klarer å drepe Demonen betyr det den visse død får Simen og hele kløftas befolkling. Jeg anbefaler denne boken får de som er glade i Fantasy.

Av «Banan8000»


marie

marie

Skrevet av 4. april 2013 av marie

Den siste magiker – Belz og ebub.

Denne boken er den andre boka i trilogien den siste magiker. Den handler nå om Simen som må redde kløfta fra å bli jevnet med jorden gjort av belz og ebub. To demoner som vil ta over verden. Og siden Gregers er død, er Simen den aller siste magiker i verden frem til Benedicte husker at hun og har gått i lære hos Gregers.

Jeg leste den første boken ifjor, og siden jeg synes den var veldig bra leste jeg denne og. Denne var like bra som den første, veldig spennende! Disse bøkene er 2 av favorittbøkene mine. og jeg ble veldig glad når jeg leste at den var så bra. Den er veldig spennende og det skjer noe hele tiden. Anbefaler til de som liker Fantasy, magi og spenning!

Av BeaGud


marie

marie

Skrevet av 4. april 2013 av marie

Lettlest, spennende, ekkel og morsom

Simen er ikke en helt vanlig gutt, han kan kunsten med å trylle! I første bok får han hjelp fra sin læremester for å kunne bekjempe det onde som ligger og venter, men læremesteren blir drept av noen i litt større magi-level. Simen står nå alene og vet ikke hva han skal gjøre, men så får han uventet hjelp. To snille og hjelpsomme karakterer, Belz og Ebub – men Simen mistenker fra første stund at de pønsker på noe ondskapsfullt, han vet bare ikke hva… Når Belz og Ebub så besøker klassen hans, så er det duket for komplett kaos. Simen må bruke all den kunnskapen han har for å klare å forhindre en fryktelig katastrofe
Denne boka fenger oppmerksomheten med en gang. Den har morsomme og noen nervepirrende øyeblikk, lettlest, spennende, ekkel og morsom. Denne boka er ren leseglede!
Jeg anbefaler alle mellom 13 og 16 som liker fantasy å lese denne boka.

Av Kjersti

Til toppen