Pernille Fosse

Pernille Fosse

Skrevet av 15. desember 2017 av Pernille Fosse på Rothaugen skole

Ikke interessant

Boken Deadline handler om en norsk journalist, Beate, som har en alvorlig syk niese. Niesen hennes, Ine har Fugleinfluensa, og ligger for døden. Beate prøver og finne røttene til hennes sykdom, som trolig kommer fra en vaksine Ine tok nylig. Derfor drar Beate rundt verden for å finne ut hva som har gjort niesen hennes syk.

Boken begynte sterkt med mange gode skildringer, og jeg var ivrig for å lese mer. Etter 60 siden synes jeg denne boken var lite interessant, med et plott som kan gå hvor som helst, gikk denne ned i do. Plottet begynte å falle, og tok spenningen med seg. Historien gikk ingen sted, dermed ville jeg legge fra meg boken. Det var simpelthen Beate som snakket med forskjellige folk om abort, i land der abort er ulovlig, som Ireland, Kenya, Ecuador og Bangladesh.

Jeg likte denne boken svært lite.

Terningkast: 2.5


Mohamed

Mohamed

Skrevet av 14. desember 2017 av Mohamed på Rothaugen skole

Denne boken var egentlig ikke en bok for meg så jeg gir den en 2 i terningkast. Hvorfor jeg gir den en 2-er er fordi handlingen var ikke akkurat så spennende og lese, men forfatteren var veldig god til og bruke skildringer og beskrive de forskjellige følelsene til karakterene. Ville egentlig gi meg med en gang men ga boka allikevel en sjanse.


Aleksandra Schultz

Aleksandra Schultz

Skrevet av 11. desember 2017 av Aleksandra Schultz på Svensedammen skole

Jeg synes boka var ok, jeg tror ikke krim/spenning er en sjanger for meg, men hvis man liker den type sjanger mener jeg boken er ganske bra, forfatteren er god til å skildre omstendighetene og har gjort en god jobb med karakterene, de virker veldig vel gjennomtenkte, nesten som ekte personer; dette gjorde at fortellingen virket mer levende og spennende. Boken starter veldig dramatisk, og egentlig rett på handling. Jeg synes boken hadde høy spenning i over 50% av boken, men det gjorde også at boken ble litt slitsom å lese, og i de få pausene fra spenningen var det litt for dødt etter min smak.
Alt i alt, var boken bra, jeg kan anbefale den hvis du er interessert i krim/spenning/mysterie bøker jeg gir boken et terningkast 4, fordi jeg mener boken var bra skrevet og kan appellere til mange, men jeg mener også at handlingen i boken ikke var så interessant og derfor var den litt treig å lese.


Stine Louise Haakenstad

Stine Louise Haakenstad

Skrevet av 10. november 2017 av Stine Louise Haakenstad på Harestua skole

Deadline, i starten var jeg veldig usikker på om dette var en bok for meg. Men jeg måtte gi den en sjanse, for helt siden jeg så omslaget på boken ble jeg utrolig nyskjerrig på den. Det viste seg at det er noe av det smarteste jeg har gjort. Denne boken er utrolig bra, og her en jevn og god spenning hele veien.
Jeg liker veldig godt måten forfatteren har fremstilt de forskjellige karakterene, det viker så ekte og du får følelsen av at du er en del av handlingen. Jeg også likte veldig godt at forfatteren fremstilte de forskjellige forholdene i Kenya så godt.
Det eneste er at til tider var det litt lite som skjedde, som noen lange samtaler eller bilturer, jeg tror boken hadde blitt hakket bedre uten det. Alt i alt en utrolig bra skrevet bok med godt språk. Jeg gir boken terningkast 5

Til toppen