De4: Hjerteløs

Vera Voss Kagge 2016 35 anmeldelser

En YouTube-video gjør at Stines musikkarriere plutselig tar av. Etter over hundre tusen klikk og delinger, får hun tilbudet hun alltid har drømt om fra et plateselskap. Men med et stort talent, følger store utfordringer og mer ansvar. Jenta i Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Thelma

Thelma

Skrevet av 13. desember 2016 av Thelma på Søndre Land ungdomsskole, 9A

De4 av vera voss.
Denne boken er sendende men vanskelig tekst og innhold. det er vanskelig å lesse mot slutten men grei i starten. De4 handler om en jente som hetter Stine som starter et band også skjer det noe Stine alltid har drømt om
Terningkast:4


Ingrid

Ingrid

Skrevet av 12. desember 2016 av Ingrid på Volda ungdomsskule

Boka De4, Hjerteløs er skrive av Vera Voss og forlaget er Kagge Forlag. De4 handlar om ei jente som heiter Stine og drømmer om å bli artist. Ho startar eit band med fire medlemmar til, der dei legger ut ein YouTube-video som blir stor suksess. Nora i bandet sjuler ein stor hemmleghet som Stine har lyst til å finne ut av.

Eg synast boka var spennande nesten heile vegen. Starten var litt treig men spenningskurva økte etter kvart. I starten var det litt vanskeleg å forstå kven personane i boka var. Det som er bra med boka er at sjølvom det er ein serie heng bøkene ikkje saman. Eg trur boka passa best for ungdom spesielt jenter. Spenningskurva i boka var ofte høg med mange spenningstoppar. Det var nesten alltid noko som skjedde men starten var litt treig. Eg synast at boka sluttar brått og uventa.

De4, Hjerteløs boka har stor skrift og er ganske lett å lese. Tittelen på boka seier ikkje så mykje om kva boka handlar om, sjølvom den gir ein liten «rød tråd». Boka er litt tjukk men det går fort å lese den. Det er ei bok som ungdommar likar å lese fordi den handlar om det kanskje ungdommar oppleve . Synsvinkelen er skrive i 3.person og det er en hovudperson. Boka handlar mest om drama og det er skrive om virkelege personar. Eg likar best å lese bøker om realistiske personar fordi det kan vere noko som har skjedd.

Kort oppsummert meiner eg at boka burde hatt en betre start og ho burde forklart meir kven personane var. Spenningskurva økte etter kvart og då blei det mykje meir spennande å lese. Alt i alt synast eg det var ei bra bok som andre også burde lese.

Terningkast: 5


Alina Flesvik Malmberg

Alina Flesvik Malmberg

Skrevet av 10. desember 2016 av Alina Flesvik Malmberg på Ringshaug ungdomsskole

MÅ LESES!
Hjerteløs er den tredje boka i serien De4. Boken handler om fire jenter. I boken blir man bedre kjent med Stine, hovedpersonen og de tre vennene hennes Bea, Lilly og Julie. Det er en blanding av drama og kjærlighet.
Den handler om Stine som starter et band og de legger ut en video på Youtube av bandet. De blir oppdaget og får tilbud om platekontrakt. Stines musikkarriere blir oppfylt, men hindringer skjer på veien. Det de ikke vet er at jenta i bandet holder på en hemmelighet.
Jeg syntes boken var spennende og fin. Man får være med i Stines liv, som gjør hele boken realistisk. Det får en til å tenke og fundere på hva som er det neste som skjer. Når jeg leste denne boken klarte jeg nesten ikke å legge den fra meg og jeg levde meg inn i boken. Den var lett å lese, fordi du fikk godt med deg om handlingen skiftet sted eller til en ny handling. Spenningen holdt gjennom hele boken og slutten er fin og passende. Jeg vil anbefale denne boken om du er 11-16 år. Den passer best til jenter, men gutter kan like godt lese den de å. Jeg gir terningskast 6, for den er bare helt fantastisk!


Emilie iselin engelsen

Emilie iselin engelsen

Skrevet av 7. desember 2016 av Emilie iselin engelsen på Rørvik skole

Det er en drama bok. Det er en serie bok, men du må ikke lese de andre bøkene for å forstå hva boken handler om. Boka er veldig fengende som handler om en jente som heter Stina som er 15år. Stina har alltid elsket å holde på med musikk. Hun møter en gutt de bestemmer seg for å lage et band og musikkdrømmen går i oppfyllelse, men hindringer følger med.
Boka starter litt treigt ,men når du har lest et par sider kan du bare ikke legge den i fra deg! Det var lett å leve seg inn i boken, og den virket veldig virkelig. Jeg anbefaler boken til en aldersgruppe fra 12-16. Til de som liker musikk er denne boken veldig bra. jeg gir terningkast 5!


Isabel Gavigan-Tønnesen

Isabel Gavigan-Tønnesen

Skrevet av 3. desember 2016 av Isabel Gavigan-Tønnesen på Grimstad ungdomsskole 9. trinn

UMULIG Å LEGGE FRA SEG

Forfatter: Vera Voss

Jeg har lest boken «Hjerteløs» som er nummer tre i en serie som heter De 4. Denne boka er perfekt for deg som liker en blanding av drama og noe kjærlighet.
Boka er spennende, fengende og helt oppslukende. Grunnen til dette er fordi den er ganske realistisk noe som gjør det så mye lettere å leve seg inn i Stines liv og de situasjonene hun kommer opp i. I tillegg til dette er det mange små spenningstopper og en større enn de andre. Dette gjorde at da jeg leste denne boka, var det vanskelig å legge den fra seg. Innimellom måtte jeg bare lese fortere og fortere for å finne ut hva som skjedde på neste side. Med andre ord: Kjempe underholdende bok
Boka handler om Stine som poster sin egen musikk på nettet. Etter hvert møter hun trommisen Markus, og de starter et band på fire. Dette går virkelig veien. Stine får tilbudet hun alltid har drømt om. Midt oppi dette må Stine og resten av DE 4 finne ut hva bandmedlemmet Nora skjuler. Samtidig må Stine ta konsekvensene av valgene sine.
Denne boka er ikke spesielt vanskelig eller krevende å lese. Kapitlene er korte og bokstavene passe store. I tillegg er språket i denne boka ganske tydelig og det er ikke noen vanskelige ord eller setninger som ikke gir helt mening.
Alt i alt syns jeg denne boka var en fantastisk bok med mye drama, altså det var alltid noe som skjedde. Jeg gir denne boka terningkast 6 og syns virkelig at dette bør bli vinneren av upris-bøkene.

Vis flere anmeldelser

Til toppen