De4: Hjerteløs

Vera Voss Kagge 2016 35 anmeldelser

En YouTube-video gjør at Stines musikkarriere plutselig tar av. Etter over hundre tusen klikk og delinger, får hun tilbudet hun alltid har drømt om fra et plateselskap. Men med et stort talent, følger store utfordringer og mer ansvar. Jenta i Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Emma anbefaler! | Foreningen les

Emma anbefaler! | Foreningen les

Skrevet av 25. april 2018 av Emma anbefaler! | Foreningen les

[…] De4: Hjerteløs av Vera Voss, Kagge […]


Alda Nansy Ragnarsdottir

Alda Nansy Ragnarsdottir

Skrevet av 15. januar 2017 av Alda Nansy Ragnarsdottir på Hovedgården ungdomsskole

De4 Hjerteløs

Jeg har lest boka De4 Hjerteløs av Vera Voss. Dette er den tredje boken i serien, men du trenger ikke lese de i riktig rekkefølge for å forstå bøkene. Bøkene handler om en vennegjeng som har en blogg sammen og denne boken handler det om Stine.

Stine er litt annerledes enn de fleste ungdommer og er litt utenfor på skolen. Hun liker rock musikk og holder den mest for seg selv helt til en dag da hun møter Marius. De starter et band sammen med Nora og Ole. De får store muligheter, men Nora skjuler noe og det er opp til Stine å redde henne.

Jeg likte denne boken veldig godt fordi den hadde spenningskurve og jeg klarte nesten ikke legge fra meg boken. Den hadde en veldig god flyt og spenningen bare økte og økte. Alle karakterene ble beskrevet på en kort og presis måte sånn at jeg fikk et klart bilde om hvem alle var og hvordan de så ut. Det ble en stor konflikt som gjorde at musikk karrieren til Stine ble satt i fare og man måtte bare fortsette å lese.

Forfatteren har fått til å skrive med ungdommelig språk, de bruker moderne teknologi og vi får se meldingene de skriver til hverandre. Jeg har tatt ut en setning sånn at dere ser språket fra en melding hun har skrevet til venninnen sin.
"OMG hahahaha årets flause?!!?!"
De skriver og oppfører seg som de fleste ungdommer gjør i dag. Noen kan kanskje kjenne seg igjen i dem.

Hvis jeg måtte finne noe negativt med denne boken så måtte det være at slutten ble
litt dårlig. Den kom litt brått på og man fikk ikke helt med seg hva som skjedde.

Totalt synes jeg at boken gir en viktig beskjed til ungdommer i dag ved å vise at man må tenke før man handler. Jeg anbefaler denne boken til aldersgruppen 10-17år. Jeg gir denne boken en sterk femmer fordi den kan motivere og få folk til å se på livet på en nyere og mer positiv måte. Man lærer å verdsette tiden vi har her sammen med de vi elsker.


Rozita Seterekesh

Rozita Seterekesh

Skrevet av 15. desember 2016 av Rozita Seterekesh på Vear skole

Boka de 4 er en serie med tre bøker, som du ikke trenger å lese den første for å forstå de andre. Forfatteren på disse bøkene er Vera Voss og ¨hjerteløse¨ har 271 sider og utgivelsesåret er 2016.

Hjerteløse handler om Stine som er 15 år og elsker musikk, men dette er ikke den typen alle kanskje liker. Det er rock, men hun holder musikken for seg selv, fordi det er ikke alle sin favoritt. Ja det er jo slik at hun får nyte musikken sin selv, helt til en gutt kommer inn i livet hennes. Hun er redd for hans sine meninger om musikken, men han for høre på det og han liker det, han forstår musikken, og det gjør Stine lykkelig!
Blir det noe mellom dem tro?

Stine bestemmer seg for å legge ut en video på Youtube for å dele musikken sin med hele verden. Etter en liten stund får hun en tilbud hun aldri skulle tro hun kunne få fra et plateselskap. Hvordan går dette? Det er jo noe som er kjempegøy, men dette er jo ikke bare positivt, så hvordan håndterer Stine dette?

Jeg opplevde boka på en bra måte, fordi jeg kunne relatere til boken med det at aldersgruppa var for ungdommer, og det er ekstra gøy å lese en bok når man kan føle det og kjenne seg igjen.
Det som gjør boka god er at man kan leve seg inn i den og at den er litt sånn typisk med gutter og hvordan man vi jenter føler oss når vi får oppmerksom av gutter.
Noe annet som gjør boka god er at den viser at ikke alt er bra, og når man er ung og har masse ansvar så er det litt vanskelig.


Cecilie

Cecilie

Skrevet av 14. desember 2016 av Cecilie på Hyllestad skule

Forfattar: Vera Voss

Boka «Hjerteløs» er nummer tre i serien De4. «Hjerteløs» er ei blanding av romanse og drama.

Gjennom boka følgjer vi Stine, ho drøymer om å bli artist.
Ho har posta song videoar på YouTube, og håpar på å bli oppdaga.

Stine er ei veldig stille jente, og går litt for seg sjølv på skulen. Ein dag høyrer ho nokon som spelar på trommer. Og ho likar det ho høyre. Ho går mot lyden og der ser ho ein gut som sitt og spelar tromme for harde livet. Markus heiter han.
Etter kvart så blir dei betre kjent og så startar dei eit band på fire. Stine får litt seinare i boka eit tilbod ho alltid hadde venta på. Men det gjekk ut på at ho måtte gå solo og splitte opp bandet.

Boka var lett å lese og veldig spennande, og det var mange spenningstoppar.
Det som gjorde boka lett og lese var at den virka veldig realistisk, og fekk meg til å lese meir og meir.

Terningkast, 5


Natalia

Natalia

Skrevet av 14. desember 2016 av Natalia på Grimstad ungdomsskole 8. trinn

boka De4 er skrevet av Vera voss. Det handler om en jente som heter Stine. hun legger ut en youtube video av henne synge som flere hundre tusen seere, men Nora som er med i bandet har en dyp hemmelighet. Lilly, Bea og Julie er bestevenne til Stine. det er en blanding av drama og kjærlighet. jeg syntes at den boka er veldig spennende og lett å lese.
Terningkast: 5

Vis flere anmeldelser

Til toppen