De svarte skipene

Kent Wold Christensen Publica 2019 6 anmeldelser

Fremmede i svarte skip har kommet til kysten av Riket, tilsynelatende fredelige handelsmenn, men er det bare et skalkeskjul? Under et raid mot noen slavejegere får dragerytteren Husam mistanke om at de fremmede kjøper slaver. Fiskersønnen Lum finner merkelige våpen Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Tia

De svarte skipene

Skrevet av 8. desember 2019 av Tia på Løkenåsen ungdomsskole, 9A

De svarte skipene er en bon som er skrevet av Ken Christensen. Boka handler om at noen fremmede med svarte skip kommer til kysten av Riket. I starten virker de veldig hyggelige og er der bare for p forhandle. De er bare handelsmenn, men så får drageryttereb Husam en mistanke om at de ikke er så snille som det alle tror. Husam tror at de driver med slaver og st de selger og kjøper slaver. Er dette sant eller ikke?

Jeg syns denne boken var veldig kjedelig og ikke helt min type bok. Dette er en veldig fantasirik bok med mye forskjellig ting som skjer. Jeg syns den brukte veldig lang tid med p komme i gang. Starter var veldig treg. De få spenningstopper som var med var ikke så interessante som jeg hadde håpet. Jeg er ikke noe glad i sånne fantasi bøker, men om du liker masse fantasi og spenning så tror jeg boken passer bra.

Jeg tenker at denne boka passer en målgruppe mellom 10-17 år fordi det er et ganske enkelt språk i boka og masse fantasi som barn og ungdommer liker. Jeg ville ikke anbefalt denne boka til noen. Derfor gir jeg en terningkast 3. For meg blir denne boka litt for mye og for kjedelig, men som sagt om du er en person som liker masse fantasi og spenning så er boken helt perfekt.

Til toppen