Compis

Hasse Hope Aschehoug 2018 23 anmeldelser

Året er 2058, og fremtiden har innhentet Norge. Selskapet PrivatOil skal lansere COMPis, verdens første 100 % menneskelignende robot, og den skal selges til unge, ensomme mennesker som trenger en robotvenn. Men selskapet fortviler, det viser seg nemlig at roboten Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Karlotta

Bokmelding

Skrevet av 13. november 2019 av Karlotta på deutsche schule oslo

Boken "compis" av Hasse Hope handler om den første menneskelige roboten som blir satt inn i en ungdomskole. Roboten kallt Compis blir testet på å immitere ungdommen så god som mulig. Det er bare et problem, Compis er helt nede på kulhetskodexen. det er en liste hvor alle blir ranket på kulhet. Til å få Compis opp på listen hjelper et menneskebarn Erik. Han er en av de kuleste barna på skolen.

Jeg synes at boken er litt kjedelig. Fordi det er så lang beskrivet.
Terningskast: 3


Luis

ask who joe is

Skrevet av 13. november 2019 av Luis på tyske skole

I boken compis skrevet av hasse hope beskriver han norge om 40 år, han har funnet opp ord som: Wagge, mæggu, bængse og fløbbe. Han har også funnet opp en kulhetsindeks som blir ført på jungelentelegrafen.
PrivateOil lager en robot som skal lære eller få barn til å bli kul, men han selv må først lære det fra den kuleste gutten på skolen som heter leo.
Leo prøver å hjelpe compis å bli øverst i kulhetsindeksen men får mange problemer underveis.

Boken spiller i 2057 og er en komedie, Hasse Hoppe er til og med en komiker, derfor har boken mange morsomme scener.

Jeg synes at boken starter veldig kjedelig, men etter en tid blir det mer spenning og man får lyst til å lese boken ferdig. Når man er ferdig med å lese boken, får man bedre humør og lyst til å lese andre hasse hoppe boker

terningkast: 3,5


Jason

Anmeldelse for Compis

Skrevet av 13. november 2019 av Jason på Deutsche Schule Oslo

Boken „Compis“ ble skrevet av Hasse Hope og handler om en robot i fremtiden som selges ikke bra nok.
Det er 2058 og et firma lager menneskelige roboter som skulle erstatte venner til ensomme barn og unge. Men ingen har interesse for å kjøpe Compis. Firmaen vet at de må lage mer annonser for produktet deres og velge et ung elev som heter Leo for å reklamere Compis på skolen sin. Leo er først litt skeptisk men han gjør de likevel.
Leo viser Compis rundt skolen og forteller ham om klikkene der. Folk ser Leo med Compis og mener at bare nerds henger med de roboter. Slik forstår Compis at han må bli kult at folk kjøper han og han må bli kult fort.
Terningkast: 2-3


Per Thomas

Compis av Hasse Hope

Skrevet av 11. oktober 2019 av Per Thomas på DSO

Boken handler om en robot som skal begynne på skolen. Leo, en annen gutt, må vise han rundt. Roboten Compis har aldri sett så, mange mennesker på et sted før å blir veldig opprørt.

Jeg synes boken var ok og lidt morsomt men jeg vill ikke lese boka.


hei hei

bokanmeldelse for boken compis

Skrevet av 11. oktober 2019 av hei hei på den tyske skolen i oslo

Bokanmeldelse for boken "Compis"
skrevet av Hasse Hope

Boken "Compis" handler om en robotgutt. Han begynner på en skole og prøver å lære seg å oppføre seg som et menneske. Som hjelp finner han en gutt som heter Leo. Leo hjelper han med å finne de riktige vennene og hvordan han skal oppføre seg.

Jeg likte denne boken veldig. Jeg synes at den er spennende og morsom.
Det jeg liker spesielt godt med denne boken er at man kan forestille seg hvordan framtiden kanskje kommer til å se ut og man kan også forestille hvordan skolen og Compis ser ut. man føler liksom at man er med i boken.
Det som er veldig bra også er at det forklaringer på ord som mange kanskje ikke vet hva betyr.

Vis flere anmeldelser

Til toppen