Compis

Hasse Hope Aschehoug 2018 20 anmeldelser

Året er 2058, og fremtiden har innhentet Norge. Selskapet PrivatOil skal lansere COMPis, verdens første 100 % menneskelignende robot, og den skal selges til unge, ensomme mennesker som trenger en robotvenn. Men selskapet fortviler, det viser seg nemlig at roboten Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse?

Per Thomas

Compis av Hasse Hope

Skrevet av 11. oktober 2019 av Per Thomas på DSO

Boken handler om en robot som skal begynne på skolen. Leo, en annen gutt, må vise han rundt. Roboten Compis har aldri sett så, mange mennesker på et sted før å blir veldig opprørt.

Jeg synes boken var ok og lidt morsomt men jeg vill ikke lese boka.


hei hei

bokanmeldelse for boken compis

Skrevet av 11. oktober 2019 av hei hei på den tyske skolen i oslo

Bokanmeldelse for boken "Compis"
skrevet av Hasse Hope

Boken "Compis" handler om en robotgutt. Han begynner på en skole og prøver å lære seg å oppføre seg som et menneske. Som hjelp finner han en gutt som heter Leo. Leo hjelper han med å finne de riktige vennene og hvordan han skal oppføre seg.

Jeg likte denne boken veldig. Jeg synes at den er spennende og morsom.
Det jeg liker spesielt godt med denne boken er at man kan forestille seg hvordan framtiden kanskje kommer til å se ut og man kan også forestille hvordan skolen og Compis ser ut. man føler liksom at man er med i boken.
Det som er veldig bra også er at det forklaringer på ord som mange kanskje ikke vet hva betyr.


Dette er meg

Dette er meg

Skrevet av 11. oktober 2019 av Dette er meg på DSO

Boken "Compis" skrevet av Hasse Hope, er en bok som handler i fremtiden. En 100% menneskelignende robot som heter "Compis" skal begynne på en skole der det bare går "vanlige" mennesker. Compis er jo en robot så han forholder seg litt annerledes en de andre som går der. Heldigvis har han skolens kuleste gutt ved sin side, som prøver å få ham til å passe inn.

Jeg synes boken er litt morsom, fordi Compis har litt vanskeligheter med å passe inn. Han er tross alt en robot og det er uvant for ham å se så mange forskjellige folk. Selv om boken handler i fremtiden, så kan ungdommer sikkert kjenne seg igjen i det forskjellige klikkene og sånt.
Boken var helt grei, men den gikk litt sakte frem. Den kunne vært litt mer spennende, så jeg gir boken terningkast: 3-4.


bokanmeldlse for compis

Skrevet av 11. oktober 2019 av på deutsche schule oslo

Boken handler om en robot som skal begynne på skolen. Leo, en annen gutt, må vise han rundt. Roboten Compis har aldri sett så, mange mennesker på et sted før å blir veldig opprørt. Når Leo viser han de forskjellige klikkene blir Compis interessert i nerdene men man skulle ikke være venn med de fordi da kan man gå ned på kulhetsindeksen. Jeg syntes at boken var litt kjedelig fordi jeg bare interesserer meg ikke for sånne bøker. Ingenting spesielt kjede, man trenger mer spenning. Jeg hadde ikke lest boken videre. det var litt sakte. med det mener jeg at det tok litt tid før noe kjede.jeg hadde gitt denne boken terningkast 3.


Angela Merkel

Angela Merkel

Skrevet av 11. oktober 2019 av Angela Merkel på DSO

Jeg likte denne boken veldig godt. Den var spennende, interessant, morsom, og jeg likte godt hvordan den tok for seg hvordan ting kan bli i fremtiden.
En annen ting jeg likte er hvordan noen av ordene var forandret på. I tillegg stod forklaringen deres nederst på siden. Dette gjorde at boken ble mindre kjedelig, og det var morsommere å lese den.
Hvis det er en ting som kunne blitt bedre er det at historien gikk litt sakte frem. Det kunne vært litt mer spenning slik at jeg ikke ville/kunne ha lagt boken fra meg.
Derfor gir jeg denne boken terningkast 5.

Vis flere anmeldelser

Til toppen