Charliblogg

Eldrid Johansen Cappelen Damm 2013 6 anmeldelser

Charlotte flytter med moren sin fra Oslo til et lite samfunn i utkant-Norge. Allerede første skoledag kommer hun skeivt ut. På kort tid blir hun frosset ut og mobbet av de andre jentene. I frustrasjonen over ikke å finne sin Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

marie

marie

Skrevet av 23. april 2013 av marie

Godt forsøk, men svikter i utførelsen

Charlotte er ei jente som flytter fra storbyen til ei lita øy. Hun blir utestengt fra dag en, og bestemmer seg derfor for å starte en anonym blogg hvor hun henger ut og disser folk, bare at hun gir dem andre navn.
Jeg har ikke lest hele boken, men det jeg kan si så langt er at dette, for meg i hvert fall, er en bok så er «tretten på dusinet». Det er et veldig godt forsøk av forfatteren, og hele ideen er ganske interessant, men svikter i utførelsen. Jeg synes den er skrevet som enhver ungdomsbok, som handler om akkurat det samme.
Grunnen til at jeg gir den terningkast 4 er fordi jeg synes ideen til forfatteren, om at hovedpersonen starter en blogg og disser folk der, er ganske ny og interessant. I tillegg så er det noe jeg ikke har lest om før så da går den fra de lavere terningkastene til en av de høyere. Jeg vil ikke gi den noen høyere karakter, og det er fordi jeg synes den er ganske lik alle andre ungdomsbøker i skrivemåten, og da blir det et ork å lese den siden jeg synes jeg har lest denne type bok 15 ganger før.

Til toppen