Casinettogjengen: Nicolays hemmelighet

Andrew P. Kroglund Juritzen jr 2014 6 anmeldelser

Den store skolefesten nærmer seg, men Lene Marie, Johanna og Lisa føler at noe ikke stemmer. Da de begynner å grave i den mystiske gutten Nicolay sin fortid vikler de seg inn i et farlig nettverk av løgner og problemer. Vis hele forlagsteksten

Hvordan skrive en anmeldelse

Ingvild Korpberget

Ingvild Korpberget

Skrevet av 15. november 2014 av Ingvild Korpberget på Dokka ungdomsskole

Casinettogjengen: Nicolays hemmelighet

Lene Marie, Johanna og Lisa er tre helt vanlige tenåringsjenter og de gleder seg til det store skoleballet som nærmer seg med stormskritt. Men en av jentene føler at det er noe muffens på gang. Da de begynner å rote rundt i fortiden til den hemmelighetsfulle Nicolay oppdager de mer enn de burde. De rotes inn i et farlig kriminelt nettverk og plutselig befinner de seg i livsfare. Hvem kan de stole på? Hva er det Nicolay skjuler? Hva kommer til å skje på skoleballet?

«Casinettogjengen: Nicolays hemmelighet» er den første boka i spenningsserien «Casinettogjengen». Den er skrevet av Andrew Petter Kroglund og dette er hans første ungdomsroman. Neste bok kommer vinteren 2015. I starten klarte jeg ikke helt å leve meg inn i boka, men ettersom jeg leste ble den mer og mer spennende. Det er en krimbok og selv om jeg ikke pleier å lese krimbøker, syntes jeg at den var veldig bra.

Jeg vil gi denne boka terningkast 5. Den er spennende og ga meg en god leseropplevelse. Det som trekker litt ned er at den noen ganger kunne bli litt rotete, men bortsett fra det var den bra og jeg gleder meg til neste bok!

Til toppen